Monday, May 28, 2012

Bridal Fair At Zebra Square


Hi Korang,

Ntah cam ne aku boleh terlupa nak citer pasal Bridal Fair yang aku sempat pergi baru-baru ni. Kira first time aku pi event orang nak kawin ni kan. Buat kat Zebra Square near to Jalan Tun Razak dekat bulatan Kampung Pandan dalam satu big Betadome tau. 


Betadome tu kira cam khemah tapi sangat unik gitu lah. Nanti aku citer ek.

pelamin cantik

pHotoGrafi Exibit

PenGantin Basi

sukernya

Once ktorg masuk kat situ rasa macam lain je yelah nak kata bridal fair pun tak macak bridal fair. Totally simple sangat. Ada section untuk pelamin, contoh tempat photoshoot, ada section Wedding Photographer  ‘Ikram Ismail’ pamerkan artworknya, ada setting untuk wedding dining table yang  memang cantik.

Tuan punya HGMS

nasi lemak sedappppp

Tuan punya HGMS kasi some speech sket tujuan dia memanggil ktorg bloggers ni untuk get together dan making new network gitu. So anything event ke, apa ke kan, bolehlah panggil ktorg. Ermm senang kan direct to the point langsung tak de selindung2. Itu yang aku suka tuh.


Kemudian ktorg di bawa ke seluruh area Zebra Square ni. Rupanya Zebra Square menawarkan service sewa dewan untuk tak kira apa juga majlis pun. Nak buat harijadi ke, party ke, wedding ke, annual dinner ke, BBQ ke semuanya boleh lah. Segala facilities lengkap.


Kawasannya memang luas, ada dewan, open courtyard, tempat macam garden pun ada dan parkingnya memang banyak dan boleh muat 140 kereta dalam satu masa dan ada car jockey lagi.


Kelas menjaHit

penGGanti Hatta Dolmat

Di Zebra Square ni juga juga Akademi Kecantikkan dan Fesyen juga sekolah muzik dan tarian. Kira macam tempat untuk sesuai untuk aktiviti kesenian lah.

bloGGers of tHe niGHt

Me and KLCC


Anyway thanks to HGMS, Betadome dan Zebra Square for this simple occasion. Simple yet very informative tau. Itu yang aku suka.

CLP notes: Rasanya cam nak buat weddinG anniversary kat sini. Cozy sanGat 



7 comments:

Myra Jay said...

Mesti gempak buat kat sini kan..

Mmg cantik :)

hazman aka species1980 said...

aku suka tengok nasi lemak yang ade lauk ayam berempah....nice...

Nurul Akmal said...

Dia nyer pelamin yg ade pengantin basi tu cantik & simple.. Suka..

hehehehe ;)

transformed housewife said...

cantiknya. tapi sewa mesti mahal kan.

madammondoq said...

i nak tempah baju kat pengganti hatta dolmat tu kak!

Sharidawati Shahrudin said...

wedding anniversary? u both?? okies sile ajak sha dan hatta ye..hihihi

Anonymous said...

Hai cik lily putih,

Actually sy tengah cari contact person untuk sewa Zebra Square ni for my wedding end of this year.

So rasanya cik lily tahu tak sapa yang harus sy contact?

Kalau x keberatan leh tak smskan no contact kepada sy.

ni no sy 012-6099208

Regards,

Farah Ali

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails