Wednesday, May 16, 2012

PURE BEAUTY COLLAGEN, Cantik Macam Dia


Hi Korang,

Cantik macam dia? ermm dia tu sesiapa yang korang suka lah. Macam aku, aku suka Fazura so haruslah aku nak cantik macam dia kan. Hehehhe itu aku lah, korang pun mesti ada idola memasing kan.


So nak cantik bukan setakat kat luar je, yang dalam pun kena gak jaga. So mestilah korang ada makan2 supplement kan. Aku memang tak de makan ubat ni coz aku tak berapa pandai nak beli yang mana sesuai untuk aku.


So hari tuh ada kawan aku ni Afra, ajak aku ke Mz Nina Bakery Cafe kat Solaris Dutamas ni. Rupanya dia nak citer pasal produk supplement untuk wanita ni, PURE BEAUTY COLLAGEN. Wah, nama pun dia best mesti barangnya ok gak kan. 


So ada a few bloggers lain yang Afra jemput dan juga ada media lain. 


Ktorg di berikan penerangan tentang kesihatan wanita dan penjagaan dalaman badan dari Puan Gen. Beliau ni seorang pengusaha produk2 pemakanan kesihatan ni. Memang banyak info yang aku dapat dari talk beliau ni. 


Of courselah tuan punya produk PURE BEAUTY COLLAGEN, Pn Raja Mazian Bt Raja Idris turut hadir untuk memberikan info lanjut mengenai produk ini.


Produk PURE BEAUTY COLLAGEN ni, sememangnya khusus untuk wanita yang ingin menjaga kesihatan luar dan dalam. Ia merupakan produk minuman yang hanya dibancuh dengan air suhu bilik je. Perasa berries dan bila aku minum dah rasa cam ribena plak. Sedap.


Korang nak cuba gak?

Harga normal price untuk sekotak PURE BEAUTY COLLAGEN ni RM179.00. Tapi untuk bulan May dan June, diorg ni buat promotion harga sekotak RM150.00 je. Hah, murah sangat kan.
Alah korang ni nak cantik pun kan, mestilah kuar modal sket. 


Aku tengah cuba produk ni, lepas 2 minggu nanti aku citer kat korang best ke tak kan.

Details lebih lanjut, korang leh check it out kat




Thanks Afra coz sudi jemput aku, bertambah lagi ilmu aku mengenai kecantikan ni ek.

8 comments:

Nigina said...

wahhh macam best.. kalau nak cantik macam fazura confirm aku pun nak hehehe.... huhuhu mmg kena ambil collagen dengan umur nak meningkat nie hehehhehe

Nurul Akmal said...

Wah lepas ni makin berseri seri lah yer Kak Lily.. ;)

Myvitrd said...

tetiba lepas 2 minggu jagan aku tak kenal dah ko dahlah ye.. hehehe..

good luck..

CikLily Putih said...

@Nigina
hah memang pun, urat muka dah kuar dah nie..

CikLily Putih said...

@Nurul
awak pun boleh cuba gak tau

CikLily Putih said...

@myvitrd
eleh, agak2 farah ko kenal taK? heheheh

AlyzaFisol said...

konpem kekal muda lepas ni... :)

Cik FaRiZaM said...

sy pun nk try minum satu produk colagen gak. harap makin berseri la di hari bahagia :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails