Thursday, May 3, 2012

Coffee With Samsung


Hi Korang,

Agaknya aku kan terlampau ramah masa photo shoot Samsung Smart TV hari tuh, diorg Samsung Team ni ajak aku sekali lagi having coffee with them. Tempat yang sama cam hari tuh, Micasa Hotel je. 


Eh, bukan aku je lah ada lagi media lagi. Dalam 8 orang gitu yang majoritinya tech blogger. Kiranya aku sorang je blogger cikai kan hehehhe. Tapi tak de masalah pun, aku ok je.


Ingatkan diorang ajak sembang sesaje, rupanya diorg nak tunjukkan kat ktorg yang diorg ada gadget terbaru Samsung Smart Camera DV300F. 


So Julian dan Jeffrey dari Samsung pun duk citer kat ktorg kelebihan Smart Camera ni. Nampak cam camera compact biasa but bile check it out functionnya ermm mantop der!

Samsung Smart Camera - Live Panorama Shoot

Nak bagi ktorg faham dan enjoy dengan Smart Camera ni, Team Samsung buat photography competition. Ktorg kena amik gambo mengikut soalan yang diberikan. Abis merayap satu hotel dibuatnya. Snap sana snap sini. 

Samsung Smart Camera - Split Shoot

Samsung Smart Camera - Oil Brush

So masa judge time, aku menang satu soalan dari 6 soalan yang diorg bagi. Menanglah sling bag dari Samsung. Cantik gak, leh bawak travel.


Abis semua agenda, aku disuruh sign satu surat. Ooo rupa2nya diorg nak bagi Samsung Smart Camera DV300F kat aku bawak balik untuk 2 minggu dan review it. 


Haruslah seronok tak terhingga kan. Dari dalam kereta lagi dah snap sana sini. Suke betul dengan function yang ado.

So thank you Samsung for this special invite.

Haruslah bercamwhoring sepanjang 2 minggu nie ek..





5 comments:

KiD said...

untung laaaa,. lepas ni jadi hakmilik kela laaa kut.. heheehe

hazman aka species1980 said...

beb... gambar split shot tu macam menarik jee....nanti tambah lagi yea entry pasal kamera nie...dah yang penting brapa ribu harganya yea... hihihi

Myvitrd said...

wah tempat yg sama shooting ari tu.. patut samsung sewa hotel tu sebulan.. :-) kalau dia bagi terus lepas buat review cantik gak.. hehehe.. apa pun camera tu nampak canggihlah sebab ada 2 display depan dan belakang..

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;D

Nurul Akmal said...

wow.. Best tu.. tgk gambar yg akak ambik pun cantik2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails