Sunday, May 20, 2012

Meeting Blogger Anak Dara @ Teh Tarik Place


Hi Korang,

Semalam sempat jugak aku berouting dengan blogger anak dara ni. Ye 3 anak dara dan satu je mak dara iaitu aku lah tu kan. Ktorg jumpa pun sebab pi event flash mob kat The Curve.


Abis je event trus pi lepak kat Teh Tarik Place untuk lunch. Walaupun ada dapat makanan free but tetap jugak nak pi lepak coz terlampau dahaga sangat kan.


So sambil makan + minum tuh, sempat jugak lah ktorg borak2 hal orang pompuan kan dan salah satu topik hot ialah pasal kawin. Yelah kan memasing tak de experience lagi cuma aku sorang je yang dah pernah ada so akulah yang jadi bahan rujukan diorg ni.

Walaupun dapat lepak kejap je sebab minah yang nak jadi duta 'Silky Girl' tu nak pi event kan tapi memacam ilmu, gossip, info pasal pompuan kitaorg dapat.


Ladies, its pleasure dapat hang out dengan korang. Hopefully kita leh lepak lagi cam ni  selalu ek. Siapa lagi kalau tak dengan Ruby, Zurie dan Afra yang comey tuh.

Memang seronok sekali sekala lepak dengan anak-anak dara ni, teringat time aku memuda dulu kan. Eh, aku still muda lagi wokeh bukan tua sangat punggg

CLP notes : Ada sorang je single yang lain tu dah ada orang punya ye..



5 comments:

Rabiatul Adawiyah said...

hikhikhik.. nice entry.. taken! hahahaha!


xoxo!
www.rabiatuladawiyah.com

- zuriey - said...

siapa yg single tu..huhu

YaNa Yassin said...

lama dah tak minum teh tarik,.. angin lor. :))

kak ina kl said...

wow bestnya...klu ada transport memang akak gi

hazman aka species1980 said...

adakah topik pasal alat kagel termasuk dalam topik perbincangan .... hehehe... knowledge jugak kan...betul tak?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails