Tuesday, May 8, 2012

Sepetang Di Gold Coast Morib Resort

Hi Korang,

Rasanya aku cam lembab sket update blog 4-5 hari ni kan. Ermm sebabnya internet tak de dan mood dah ke laut akibat bercuti panjang. 

Semalam semua orang dah start keje tapi ktorg berdua still cuti lagi. Aku memang cuti coz company german aku baik nau kasi cuti yang Mr Bic plak sesaje nak bercuti. Tak tau nak kemana ktorg ke Gold Coast Morib lepak kat water theme park diorg ni.


So tak de lah rushing sangat, drive pun rileks je. Kereta tak banyak so bolehlah enjoy view yang ada kat sekeliling tu kan. Dari Bangi ke Morib lebih kurang 1 1/2 jam gitu, lalu Nilai dan bandar Enstek kan. 


Sesampai je member aku dah tunggu. Actually memang ada janji dengan dia nak hang out sesama, itu yang ke sana tuh. Lepak kat bilik jap beborak then terus ke Water Theme Park. Orang tak ramai so samsung lepak + borak + main air kan.

Nah, korang tengok lah sendiri. Nampak cam best kan.




Comel si abang ni plak aku tengok


Ternyata memang best pun. Aku yang dah tua nie pun teruja sesangat, inikan bebudak kecik kan. Totally enjoy betul lah.

Ada hati nak lempor aku dalam swimming pool kan

Rasanya kalau ada kesempatan lagi, nak hang out ke sini lah coz tak puas main air lah. Walaupun tempatnya cam terpencil sket but view memang menawan sungguh.

May be next month leh lepak sini kot coz tadi tengok booking online murah je dalam RM120 semalam siap 2 ticket adult untuk theme park sekali + breakfast kira ok lah tu kan.

Siapkan duit ye Mr Big, binimu nie nak berholiday lagi..

CLP notes : Dah hidup berdua ni, abiskan masa dengan berjalan je lah.. tak de apa nak buat kat umah kan





12 comments:

KiD said...

untung laaaaa.. jalan2 sokmo.. hehhheee

Mama Zharfan said...

nampak sgt besh!!

Nigina said...

wahhhh ni yang teruja nak g gold coast... tak dpt g oversea ..g morib pun jadilah hehehhehehe

Mooniqueen said...

Ofismate pun Ada ke sana gak..tgk pic memang cantik la tempat dia....

Ma'am IEDA said...

enjoy 'honeymoon' selagi belum ada 'askar-askar kecik comel'... Sok2 bila dah ada, hmmmm agak payah sikit dah...huhuuu

♥MAMASYAZA♥ said...

akak tak penah sampai lagi, tapi nampak cam best sgt

Marya Yusof said...

Hai Ciklily,

Murah je rsnye tu... Tgk dlm gambar pun dah rs teruja ni... Gold coast di Bagan Lalang pun cantik gak... Bilalah nak pergi ni...hik3 :)))

hazman aka species1980 said...

beb...ko tido kat sini ker ? bilik diorang okey tak ?

Anonymous said...

bestnya.. try cari online x dapat pulak link yg kata murah tu.. kalau sudi bagilah link tu..

Erra

obat tradisional asam urat said...

amboi......

Nurul Akmal said...

cantiklah kak tempat ni..

Papa-NtiQ said...

tak tau pun pasal waterpark nih kurang promosi kot tapi nampak menarik. nak kene singgah one day

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails