Wednesday, May 23, 2012

Exclusive Premiere of YUNA ‘The Sparkle Project’ By Samsung

Hi Korang,

Kan aku citer hari tuh pasal aku sempat jumpa Yuna sekejap je kan. Meh aku sambung balik citer tu ek. Ktorg (bloggers) dapat jemputan dari Samsung ke Delicious Café kat Marc Residence ni untuk media launching for The Sparkle Project.


‘The Sparkle Project’ video muzik yang pertama di hasilkan melalui Samsung Galaxy Note telah pun dipertontonkan kepada members of media dan juga peminat Samsung Galaxy Note dan Yuna dan video muzik adalah hasil perkongsian secara kreatif di antara Yuna dan Samsung Malaysia Electronics.






Aku dah tengok pun behind the scene of video muzik ‘Sparkle’ ni and quite impressive. Rupanya diorg shoot dalam satu tempat je dan diorg customized holder untuk Samsung Galaxy Note ni. Set penggambaran tu memang simple but awesome.


Dan ini dia video muzik ‘Sparkle’ dari Yuna. Nak check it out.



Best ek, simple dan sweet je aku tengok. Sesuai untuk mereka2 yang bercinta kan. Hahak!



Masa event juga Yuna sempat dendangkan 2 buah lagu iaitu Sparkle dan Terukir Di Bintang. Sedap betul suara dia, memang original lah.


Eh sambil nak tunggu bergambo dengan Yuna, hah ktorg pi makan dulu lah. Buffet fushion dish, not bad gak. Salad, mushroom soup dan dessert sangat lazat dan buat aku makan sampai tak hingga.

DenGan Diandra Arjunaidi



Tak sempat pun amik gambo berdua dengan Yuna coz dia nak cepat but dapat amik gambo reramai pun jadilah kan. Asalkan hado.


Anyway thank you Nuffnang dan Samsung for this special invite. Hopefully dapat pi lagi event-event cam nie lagi.


Best tak jadi bloGGer? Harusla best kan! akahkahkahkahak





4 comments:

ummiarissa said...

gambar pertama nampak cam terbaik setakat ni...bukan senang nak bergambar rope gitu kan...he he he

hazman aka species1980 said...

Best jadi blogger kalau kita siapakah CLP.... hehehe , p/s : beb ko potong rambut yea...

Myvitrd said...

aku pun nak buat lagu juga guna notelah.. hehehe

Nurul Akmal said...

Tinggi lampai kan Yuna ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails