Friday, May 4, 2012

Outing Lagi Ke Puncak

Hi Korang,

Amik cuti lagi semalam sebab ada outing.


Sama sape? haruslah dengan Nuffnang bloggers kan.

Ini dikatakan murah rezeki lagi tapi kena berkorban gak kan untuk achieve semua nie.

Thanks Nuffnang dan Genting




7 comments:

mommyNadia said...

Jeles hokey!!Apapaun enjoys ahkak!!

hazman aka species1980 said...

Perghh... cuti yang berbaloi nie... skang aku tengok GENTING memang tengah baik hati offer macam2x event nei

LUTFI SYAFIQ said...

whh ada gmbar aku. Femessss lahhhh aku pasniiii! Haha

kakchik@ella said...

amboi lily ... bestnya tgk dia di bawa Nuffnang ke sana sini. happening life lily eh. meriah!!

Nurul Akmal said...

Best.. Akak Pen merah ajak join yg awana genting.. Tapi date dia sangat mengecewakan.. keje.. :(

ak yuyunz said...

bestnya cik lily... nak itott! =)

Myra Jay said...

Bestnyer..
Dah ada peluang ni kan haruslah direbut :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails