Thursday, July 5, 2012

Cik Lily Putih Glamour Di Resort World Genting Website


Hi Korang,

Tengah aku duk sibuk check traffik blog aku ni, tup-tup aku terpandang kat visitor link aku. Apsal plak ramai visitor dari link ni ek.

Aku pun check lah. Rupa-rupanya ada terpampang muka aku di website diorg. Korang tengok bawah ni



Hah ko aku pun tak percaya, gambar yang mana plak diorang amik ni kan.

Korang percaya tak? Mesti tak kan, ermm mehlah klik kat link ni ek.



Baru aku ingat gambar ni masa ktorg Nuffnang bloggers pi outing kat Genting Highland hari tuh, ala kat link ni



Hehehhehe terasa glamer kejap lah plak. Alah tak per lah, aku ok je.

Bak kata geng tali barut, aku kat DUTA GENTING..

By the way, Genting sekarang tengah buat promosi I love holidays. So korang pun leh lah pi check it out kat sane ek.

Hehehehhehehhe malu lah…

20 comments :

KiD said...

waaahhhh... best nya genting!! seronok!

Unknown said...

wow!!!! bestnya!!! hehehehe

loolathelover said...

holoh holoh kiut betul gaya akak hehehe

sop said...

wah.. glemmer betul lah sis :)

awekretro.com said...

wah tahniah.....tahniah..glam laa lepas nie....ehk..mmg dah glam kot kan...hihi

Myra Jay said...

Wahhhh Glemer tu :)
Komisen masyukk ni :D

mama tisya said...

wah glemer ciklily gmbr kt website genting

Unknown said...

Alooo gambar sorang plak tu..

Unknown said...

wahh,makin famous la ciklily pasni...

hazman aka species1980 said...

whoaaa... GEMPAK betul laa.... i also want to have fun blast !!!

Cik Lily Putih said...

@Kid
cepat book tiket ek

Cik Lily Putih said...

@Boni
jom kite pi nak?

Cik Lily Putih said...

@ella
ntah mane diorg snap pun k lily x tau lah

Cik Lily Putih said...

sop
alah kejap je pun...

Cik Lily Putih said...

@awek retro
ini baru sket.. klu boleH nak glam banyak khakahkahkha

Cik Lily Putih said...

@Myra Jay
ade la sket kan.. kahkhakhak

Cik Lily Putih said...

@mama tisya
ala kejap je ni, nanti diorG tukar letak muke orG lain plak

Cik Lily Putih said...

@Nurul
itulaH x sanGka plak kan

Cik Lily Putih said...

@eyriqazz
tak de makne Gempak der... same cam tu Gak lah

Unknown said...

jom jom. hahahaha