Thursday, July 5, 2012

Cik Lily Putih Glamour Di Resort World Genting Website


Hi Korang,

Tengah aku duk sibuk check traffik blog aku ni, tup-tup aku terpandang kat visitor link aku. Apsal plak ramai visitor dari link ni ek.

Aku pun check lah. Rupa-rupanya ada terpampang muka aku di website diorg. Korang tengok bawah ni



Hah ko aku pun tak percaya, gambar yang mana plak diorang amik ni kan.

Korang percaya tak? Mesti tak kan, ermm mehlah klik kat link ni ek.



Baru aku ingat gambar ni masa ktorg Nuffnang bloggers pi outing kat Genting Highland hari tuh, ala kat link ni



Hehehhehe terasa glamer kejap lah plak. Alah tak per lah, aku ok je.

Bak kata geng tali barut, aku kat DUTA GENTING..

By the way, Genting sekarang tengah buat promosi I love holidays. So korang pun leh lah pi check it out kat sane ek.

Hehehehhehehhe malu lah…

20 comments :

KiD said...

waaahhhh... best nya genting!! seronok!

Boni JLL3 said...

wow!!!! bestnya!!! hehehehe

ellaNadj said...

holoh holoh kiut betul gaya akak hehehe

sop said...

wah.. glemmer betul lah sis :)

awek retro said...

wah tahniah.....tahniah..glam laa lepas nie....ehk..mmg dah glam kot kan...hihi

Myra Jay said...

Wahhhh Glemer tu :)
Komisen masyukk ni :D

mama tisya said...

wah glemer ciklily gmbr kt website genting

Nurul Akmal said...

Alooo gambar sorang plak tu..

Eyriqazz said...

wahh,makin famous la ciklily pasni...

hazman aka species1980 said...

whoaaa... GEMPAK betul laa.... i also want to have fun blast !!!

CikLily Putih said...

@Kid
cepat book tiket ek

CikLily Putih said...

@Boni
jom kite pi nak?

CikLily Putih said...

@ella
ntah mane diorg snap pun k lily x tau lah

CikLily Putih said...

sop
alah kejap je pun...

CikLily Putih said...

@awek retro
ini baru sket.. klu boleH nak glam banyak khakahkahkha

CikLily Putih said...

@Myra Jay
ade la sket kan.. kahkhakhak

CikLily Putih said...

@mama tisya
ala kejap je ni, nanti diorG tukar letak muke orG lain plak

CikLily Putih said...

@Nurul
itulaH x sanGka plak kan

CikLily Putih said...

@eyriqazz
tak de makne Gempak der... same cam tu Gak lah

Boni JLL3 said...

jom jom. hahahaha