Monday, July 16, 2012

Premium Beautiful : Alah Membeli, Menang Memakai

Hi Korang,

Pernah dengar tentang Premium Beautiful?

Tak pernah? biar betul. Meh sini aku citer

Premium Beautiful nie adalah korset yang meningkatkan kesihatan dan memantapkan bentuk badan. Premium Beautiful adalah korset yang berkesan kepada 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan. Ramai yang menyatakan bahawa penggunaan korset adalah untuk kelihatan kurus. Itu adalah ciri perbezaan di antara Premium Beautiful dengan lain-lain jenama korset/ pakaian dalam di pasaran.



Wawa Zainal yanG cantik

Ia digelar sebagai pakaian dalam kesihatan wanita kerana keupayaannya untuk mengesan dan memelihara mahkota kebanggaan wanita, iaitu tubuh badan dan organ wanita. Dengan kecanggihan teknologi sulaman dan fabrik pada Premium Beautiful, ia mampu mengesan sekiranya terdapat organ yang menunjukkan simptom-simptom kesihatan yang memudaratkan seperti cyst, fibroid, kanser payu dara dan kanser pangkal rahim. 


Maksudnya dengan membeli satu set lengkap Premium Beautiful, anda telah memulakan pelaburan untuk kesihatan yang berpanjangan, insyaAllah.

Satu set lengkap terdiri daripada Long Bra, Waist Nipper dan Long Girdle

Long Bra


Long  Girdle


Waist Nipper



Kesan segera pemakaian set lengkap ini adalah satu keajaiban seperti gambar di bawah.





Banyak sungguh kehebatan Premium Beautiful. Selain daripada produk yang sememangnya premium, ia juga didatangkan dengan Lifetime Warranty dan juga mendapat status Superbrand.


Jika korang ingin mengetahui lebih lanjut berkenaan Premium Beautiful, layari www.byrawlins.com dan klik label Premium Beautiful


Pengunjung setia den yang tercinta ni akan diberikan harga yang istimewa untuk satu set lengkap. Premium Beautiful. 


Tinggalkan komen korang di ruang komen aku ni kemudian terus menetapkan masa temujanji untuk mendapatkan set anda pada harga istimewa. 


Apa lagi bertindak sekarang!




11 comments :

KiD said...

ramai yang semakin tertarik dengan PB nih...

secantikmanis said...

jenuh ni nak pasang nanti.. heheh

Boni JLL3 said...

lelaki boleh pakai tak benda ni??hahaha

Marya Yusof said...

As salam Cik Lily,

Marya pun ade satu PB ni... mmg mantap! ;))

Myra Jay said...

Berapa tinggal? hehee :)

Ada plan nak beli tapi tunggu duit cukup dulu :)

hazman aka species1980 said...

alat senaman kagel + PB ... memang great combination la beb...

Nurul Akmal said...

Nurul pengguna PB corset.. :)

Myvitrd said...

wah bagus ni.. jgn lepas ni kalau saya jumpa cik lily dah tak kenal sudahlah.. wife aku pakai juga

Ma'am IEDA said...

pakai time raya sre gepak nih! menarik, tertarik, tp i still bf, hmmmm...

Rawlins byRawlins said...

To all, dimaklumkan bahawa ada diskaun sehingga Julai 2012 bagi Premium Beautiful

Come and visit me

Thanks Ms Lily

Cahaya Kita said...

PB nie dah femes eh skang....