Monday, July 30, 2012

Pinggan Mangkuk 'CORELLE' Dari Oversea

Hi Korang,

Akhirnya sesuatu yang di tunggu tiba jua minggu lepas.

Jeng jeng jeng... ini dia 

Corelle Dinnerware

Bestnya...

Memang dah lama aku berhajat nak beli masa pi Langkawi hari tuh tapi design nya tak de yang menarik. Nasib baik ada akak kat FB tu ade buat offer beli secara secara online dari USA.

Walaupun import dari oversea tapi harga lebih murah dari Langkawi tau. Untuk 16pcs square set ni cuma RM350 siap delivery ek.

Murah kan

Nak tunjukkan gambar pinggan tu nanti dulu ek sebab aku belum buka kotak lagi sebab nak pakai masa raya nanti, kira macam pinggan raya la kan.

CLP notes : Merasa juga beli pinggan mahal, selama ni guna pinggan hadiah kahwin dulu.


6 comments :

Marya Yusof said...

Hola CikLily!

Wah best2! :))

Razil Tahir said...

ingatkan Corelle tue nama tempat dalam citer Star Wars jer...
huhuhu mak saya pun asek bercakap nak beli pinggan mangkuk kat langkawi...
byw, meriah la raya tahun nie ek? ada pinggan import...huhuhuhu

Sharidawati Shahrudin said...

ok set ajak sha dtg mkn lauk pauk guna pinggan mangkuk tu ek kat umah cik lily raya nnt...hikhikhik...

SURIA AMANDA said...

tumpang tengok jer la yer...

Ma'am IEDA said...

sama la kita, pakai pinggan mangkuk hadiah kawin. kat sogo ada offer luminarc and sekutunya, tp tak dpt nak beli lagi... huhuuu... selamat 'berpinggan baru' yerr...

Anonymous said...

Boleh share tak add fb yg jual tu....nk beli jugak....