Sunday, July 15, 2012

Tak Mungkin Rugi Lagi Dengan Rewards2Go.


Hi Korang,

Credit card oh credit card

Pakai dulu bayar kemudian

Tapi

Jangan tak bayar sudah lah kan

Tapi

Korang bayar kan kan kan

Ermm


Lately ni dah cam trend plak kan, bila kita guna Credit Card secara automatiknya kita collect point atau kasi diskaun kan, betul tak? Jangan nak bohong ek,semua bank dah ada system cam tu kan. Lagi banyak korang swipe lagi banyak point yang korang dapat kan.

Mr Big same gak, suka gak collect point ni tak pun kalau ade diskaun kan. Sanggup dia pi tempat tu semata-mata nak dapatkan point. Yelah nanti boleh redeem bebarang yang best katanya. Tapi kesudahannya, point pun expired abis punah semua harapan.

Tak per sebab sekarang tak mungkin ruGi ke miss lagi dengan

Rewards 2 Go

Dengan Rewards2Go ni, korang boleh enjoy segala mak neka keuntungan ke atas credit card dengan tak lupa2 dan lagi plak boleh buatkan korang lebih bijak berbelanja kan. Ianya merupakan credit card privileges directory app yang pertama di Malaysia ni tau.


Yelah dengan Rewards 2 Go ni check memana merchant yang berdaftar so bolehlah tengok ada promotion ke diskaun ke collect point double ke kan

Eleh, suka lah tu kan, korang ni kalau ade yang FREE mesti suka kan. Ok ok ni aku nak bagitau lah camne caranya


Memula, korang mesti ada iPhone, IPAD or IPod Shuffle ye. Untuk smartphone lain, nanti ye tukang develop apps ni tengah sedaya upaya buatkan untuk korang gak tau.


Kemudian baru boleh download apps ni di
http://itunes.apple.com/au/app/rewards2go/id529431458?mt=8&ign-mpt=uo%3D2 atau pun search je kat apps store “Rewards2go”


Lepas tu startlah search apa yang korang suka kan ikut kategori yang dah disediakan tuh. Samada by dining, shopping, travel, spa, beauty, health memacam lah. Segala offer yang ditunjukkan tu dengan details sekali. Korang boleh gak create dan susun yang mana satu jadi pilihan korang kan, bukan apa senanglah nak pi mengenjoykan diri, betul tak?





Memang seronok lah bila guna ‘Rewards2Go’ apps ni. Segalanya kat tangan je.

So apa tunggu lagi, jom lah download ‘Rewards2Go’ apps ni secara FREE je ke iPhone, iPad korang ek

Nak tau lebih details ni, meh check it out kat sini ek http://ai.my/rewards2go.php


Cepat, mudah dan senang, memang ‘Rewards2Go' ni geng yang paling bestlah masa kini. 

I like sangat tau!




7 comments :

cleffairy said...

I takde credit card... surirumah je...takde gaji. =.=

Boni JLL3 said...

wah.. saya tak boleh kot nak try benda ni sebab sy tak pakai kad kredit

Myvitrd said...

menarik juga ni.. tapi yg pakai android ni gigit jari jelah ye.. hehehe

Mummy Iswatie said...

sama la..husband yer cc selalu expired dia yer point

Nurul Akmal said...

Menarik.. Tapi tak de kredit kad lor..

Tammy Miu said...

bestnya... i nak gi cari spa punya discounts!

Cahaya Kita said...

Saya tak pakai credit card..tak mampu...