Monday, July 9, 2012

Gambar | FIZO OMAR Yang Macho Dan Sweet

Hi Korang,

Pepagi isnin yang selalu korang gelar 'MONDAY BLUES' ni kan mesti korang stress kat opis kan. So meh layan gegambar FIZO OMAR yang sempat aku snap masa event Listerine hari tuh.

Sempat juga aku bergambar dengan pelakon lelaki paling hot masa kini

Bila bercakap, sedap je aku dengar. Lembut je style dia

Menjeling tuh, sweetnya

Sesuai jadi Duta Listerine, gigi pun putih je nampak bila senyum


Apa macam? mesti terguris hati korang kan bila tengok aku bergambar dengan FIZO OMAR ni, baik je orangnya lembut je bila bercakap dengan orang kan.

Ok nanti aku citer lagi lagi pasal event ni ek, memang seronok sangat. Dapat gak jumpa dengan pengantin baru IRMA HASMIE dan suami kan.

Enjoysssss







12 comments :

luqman zakaria said...

wah! listerine!! ehhe

Boni JLL3 said...

eh..saya ingatkan tu saya.. rupanya fizo omar.hahahahaha

Sheeszshira Shiraz.... said...

Waa Fizo Omar...
Fizo Omar mesra dan ramah kan? Shiraz jumpa hari tu masa pelancaran Kelab Red Warrior dekat Paka, Terengganu..Fizo Omar senyum jak memanjang..hehe

awek retro said...

rrrrr....patut gigi dia cantik..ade yg tanje...kak...jeles ni..

- zuriey - said...

amboi banyak gak zoom pic fizo eh..jeles ni..hehe

♥MAMASYAZA♥ said...

tak sabar nak tgk gambar irma yg terkini...hehehehe

hazman aka species1980 said...

Kalau gadis dan wanita memang suka la ngan FIZO nie... hahahaha

saffiya_aleesya @ echa said...

salam cik lily..saya singgah n follow sini yer..amboi kemain lagi bergamba ngn fizo ekkk

Ma'am IEDA said...

uhuhuuuuu hensem gilos !

Azham Vsvc said...

fuh....kacak! hehehe....akak pun bergaya....tak lama lg jadi duta insyaallah hehehe

Nurul Akmal said...

handsome...... ;)

Nurul Akmal said...

handsome...... ;)