Wednesday, July 11, 2012

GO FORTH | This Is A Pair Of LEVI'S

Hi Korang,





Sekali lagi Levis dalam GO FORTH, memperkenalkan kempen yang kedua bertajuk ‘This Is a Pair of Levis’ dengan pertunjukan fesyen hasil dari Fall/Winter 2012 Collection. 


Kempen ini diilhamkan dari ritual of ‘getting dressed’






Sehingga ke hari ini, produk ® Levi’s masih pilihan pertama pencinta fesyen masa kini, artis, pemuzik, usahawan dan aktivis yang bekerja untuk merealisasikan mereka sendiri, visi masa depan yang unik. Apa yang mereka pilih untuk di makai setiap hari adalah satu paparan bagaimana mereka mahu untuk menjalankan diri mereka sendiri dan cita-cita mereka ke hadapan.



Koleksi Levi Fall / Winter 2012 ini berdasarkan rupa yang lebih halus dan disesuaikan, bagi kedua-dua lelaki dan wanita. Designnya di ilhamkan berdasarkan idea dari hasil pertukangan, kejujuran dan keunikan yang tersendiri.









Bagi musim Luruh dan sejuk ini, Levis menampilkan 4 jenis Levis Taper untuk lelaki, 511 Slim Taper, 520 Extreme Taper, 508 Regular Taper dan 562 Loose Taper. 511 Slim Taper - Slim fit, available color hitam, polished gray dan dark blue. Diperbuat dari cotton. Antara seluar 511 Slim Taper.




520 Extreme Taper - Oversized, more relaxed at the seat.


508 Regular Taper -Slim fit from waist to thigh, skinny leg.


562 Loose Taper - Looser and higher rise

Bagi Tapered Jeans, boleH di dapati dari harga RM189 ke RM399 di seluruH Levis boutique di seluruh negara.


Bagi wanita pula, Levis menampilkan Bootcut terbaru. Antaranya Bootcut Skinny, Classic Bootcut, Mini Boot Legging dan Skinny Low Twist Boot. Koleksi ini boleh di dapati dari harga RM229 di seluruh negara.


Classic Boot Cut

Darted Bootcut Skinny

Low Memento Boot

Mini Boot Legging

Modern Bootcut

Modern Bootcut Skinny

Skinny Low Twist Boot



Rasanya semua tak muat dengan aku kot. Maklumlah bumper vogue gituh. Tapi aku rekomen kat korang yanG slim melim ni cuba  koleksi Levis yanG terbaru ni ek



Ktorg bloGGers nie memanG kaki bergambar kan. Habis semua tempat nak bergambar sakan. Even dengan model pun nak jugak lah wei.

Kira kalau dapat pakai tu rasa cam best jelah kan.



11 comments :

Mooniqueen said...

Wahhh... best ni shopping untuk raya...

Mummy Iswatie said...

dah anak 3 nih dah x pakai levis dah....bdn asyik kembang kuncup ja..huhuhuhu

ak yuyunz said...

love levis!

Azham Vsvc said...

cantik koleksi seluar jeans Levi's....baru ada satu at the moment...insyaallah lepas ni nak tambah lg huhuhuh

Boni JLL3 said...

smart gila jeans tu.. agak2 saya boleh tak jadi model??hehehe

CikLily Putih said...

@Mooniqueen
memang pun tapi utk org kurus lah kan huhuhu

CikLily Putih said...

@Iswatie,
hah apa lagi meh kuruskan badan sesame ek

CikLily Putih said...

@Ak yuyunz
cepat angkat satu tau

CikLily Putih said...

@Azham
lelaki kurus cam awak smart pakai levis ooo

CikLily Putih said...

@Boni
ko memang boleh jadi model sentiasa tau

hazman aka species1980 said...

Hurmmm.... Kalau ada saiz 38 tu ...muat lagi perut aku nie....wakakakka