Monday, July 16, 2012

Afternoon Hi-Tea Party @Palace Of Golden Horses

Hi Korang,

Aku sendiri pun tak sangka dapat jemputan ke Hi-Tea Party ni. Sesaje anto email tup-tup dapat plak. Nasib baik dengan dengan umah, so sekejap je merempit drive ke sana.



Sesampai je haruslah kena register dulu. Cantik gak hotel ni ek,wa laupun hari-hari lalu tapi ini first time masuk ke sini. Bila register haruslah dapat goodies bag + cupcakes yang comey benau. Sorang satu tau, so tak delah bergaduh nanti.




Nasib baik ade Ella dan BF nya, so ktorg duk berempat meja yang paling dekat dengan buffet line kan. Sambil-sambil tu usha lah sesape yang kenal. Ramai gak yang aku kenal kan.

Meh layan gambo yang akan membuatkan korang saling terpesona sehingga air liur meleleh kan.















Cantik kan, suke sangat mak noks.

Acara dimula dengan kata-kata aluan lah. Cakap-cakap sket then apa lagi serang table buffet dan makan. Bayangkan tengah lapo abis kena serbu kan. Licin sungguh..




Lepas makan tu, hah baru lega perut. Duk borak-borak dengan bebudak blogger yang lelain ni. Ada banyak acara games but aku tak join pun sebab nak balik Melaka plak pas tu.

Ramai gak yang menang hadiah yang best2 kan.



Anyway thanks to team Palace of Golden Horses sebab sudi menjemput ktorg berdua. Hopefully kalau ade event yang best-best cam nie, jemputlah lagi ek.



7 comments :

Mooniqueen said...

Aduhhh tengok dessert tu sedapnya....

ellaNadj said...

Ya Allah buruk betul perangai saya, mulut penuh makanan xmampu nk senyum dh hahahahaha

hazman aka species1980 said...

sekali imbas... memang banyak gak makanan yang disediakan tue....

Nurul Akmal said...

wah syok tuh.. Makanan pun nampak best best... :-)

- zuriey - said...

fuyoo Palace of Golden Horses tu

Boni Kacak said...

pergh.. menarik tu... kuih yang dihidangkan pun comel2 je

Cahaya Kita said...

mak aiihhh kalau tengok gambar nie time bulan pose memang tergugat iman...

sedap nya la dapat makan free nie...