Monday, July 23, 2012

Lambaian Desa Buffet Ramadhan @ Palace Of Golden Horses Hotel

Hi Korang,

Terlambai-lambai rasanya aku nak citer mengenai buffet ramadhan 2012 di Palace of Golden Horses kat Mines ni. Pada minggu lepas sempat juga aku menghadirkan diri ke majlis food preview bagi Carousel Café ini.


Dengan bertemakan masakan kampong, rasanya aku memang enjoy menikmati pelbagai jenis makanan yang di hidangkan, dari pembuka selera, menu utama, hingga pemanis mulut sangat-sangat menepati citarasa aku yang memang sukakan makanan bergenre sebegini.


Daripada aku bercerita yang panjang, baik korang layan gegambar makanan ni dulu ye


























Memang terasa nak meleleh air liur bila tengok pelbagai jenis makanan ni semua kan tapi puasa kan so bersabarlah ye.

Kalau dah teruja sangat kan, jomlah kita ke sini ye



Lambaian Desa Buffet Ramadhan 2012

Date    : 21 July – 18 August 2012

Price    : RM 98++ per adult
             RM 68++ per senior citizen
            RM 48++ per child (5 – 12 years old)


* Free 1 person for every full-paying guests.

3% daripada hasil keuntungan akan disumbangkan kepada Pusat Jagaan Rumah Anak-anak Yatim/Miskin Taman Baiduri di Dengkil, Selangor. Jadi sambil berbuka puasa kita beramal jariah. Anda juga boleh menghubungi En. Shukry (019-6539701) untuk menderma.



Lambaian Desa Buffet Ramadhan 2012
Carousel International Coffeehouse (LG level),

Palace of the Golden Horses,
Jalan Kuda Emas, MINES Resort City,
43300 Seri Kembangan,
Selangor.


Tel: 603-8946 4888



Kengkawan jom lah ye, memang makanan yang di sajikan adalah yang terbaik aku pernah rasa tau.




6 comments :

AlyzaFisol said...

semua makanan tu nmpk best n sedap... :)

hazman aka species1980 said...

adess... aku terlupa nak amik gambor ngan KUDA EMAS laa....hehehehe

aku ekynn said...

Jom kita minta boss anjer..

Nurul Akmal said...

Waaaa ade tom yam ker.. x nampak pun hari tu..

KiD said...

hooooo... kuda ku lari gagah berani..!! tempat ni serius best!!!

Matjoe said...

pergh, terlioq.