Thursday, July 12, 2012

Buffet Ramadhan 2012 @ Strudels Café Mid Valley


Hi Korang,

Kalau bab makan ni, meh serah kat aku. Walaupun aku ni bukanlah kategori FOOD BLOGGER macam mamat ni but kalau pasal makan bila-bila pun aku boleh pi makan. Tengoklah saiz dulu dan sekarang kan. Dah boleh buat testimonial cam ne nak besarkan perut kahkahkahakhak


Terima kasih kat IVY KAM from FOOD yang sudi mengajak aku pi memakan lagi. Kali nie ktorg dapat invitation dari STRUDELS Café di Mid Valley.


Ramai yang tau Strudels Café hanya menjual pastri dan kek sahaja tapi sebenarnya diorg ni boleh buat food untuk catering jugak tak kiralah apa jua majlis. So sempena bulan ramadhan yang lagi 10 hari je nak sampai  nie, pihak Strudels Café akan mengadakan Strudels Ramadhan Promotion.

Di antara menu makanan yang di hidangkan adalah

Nasi minyak with daging hitam masak utara and acar jelatah.

Nasi briyani and ayam kurma with dalca

Nasi tomato with ayam masak merah and acar jelatah.

Nyonya laksa

Apa macam, lazatkan? Sangat menjamu makan sungguh. Aku masak pi food review hari tuh makan memang tak berhenti sebab aku kan suka nasi minyak dan biryani ni. Harus lah aku bedal sesungguhnya. Mr Big cam tak sanggup pandang perangai tak senonoh wife dia ni kan hakhakhak

Teh tarik dan Sirap Bandung
Memang jadi favourite time buka puasa kan

Jelly Nata De Coco
Pencuci mulut sedap gak nie

Apple Strudel
Signature dish diorg kat sini. Sedap ooo tak berape manis sangat lah.

Right now, Strudels tengah duk promo system voucher untuk Strudels Ramadhan Promotion ni secara online Facebook Fanpage.

Cam ni caranya:

Strudels Ramadhan Promotion

1. Ramadhan Set Promo Special for RM19.90, Walk-in price RM25.90.

For main meal, you can choose either: 

a. Nasi minyak with daging hitam masak utara and acar jelatah.
b. Nasi briyani and ayam kurma with dalca (new)
c. Nasi tomato with ayam masak merah and acar jelatah.
d. Nyonya laksa


All main meals comes with kurma, sky juice, jelly with nata de coco and mini strudels.

2. Promotion period is from 7 July to 18 July 2012.
3. Redemption period start 21 July 2012 (on the first day of Puasa).
4. Bookings must be made between 18 July to 18 Aug 2012.
5. Min. 3 days prior booking required. Bookings subject to availability.
6. Rescheduling must be made at least 2 days prior to original booking.
7. Space is limited to 30 pax per night.
8. Dine-in and take away is allowed with earlier notice in advance.
9. Halal restaurant.
10. No government tax is included.

How to purchase:

1. Just click like and share our facebook promo.
2. Purchase method: online payment / bank-in only.
3. Transaction receipt as proof of payment and to be emailed to sales@strudels.com.my
4. Contact Strudels sales representative to double confirm (Norlida 016-339 8750).
5. Receipt of payment received will be emailed to you. 

Company Name: Ideal Mediterranean Sdn Bhd
Bank: CIMB Bank
Account No: 1232-000327-8057


Hah cam tu je, tapi kalau korang tak sempat nak book online just walk in je lah. First come first served lah sebab Strudels Café ni amat comey nau kat Mid Valley.


Many thanks to Ms Fatin from Strudels Café yang sudi melayan kerenah ktorg bloggers ni ye.


8 comments :

Mooniqueen said...

Adoiiii terus lapar tengok CLP buat entry pasal makan.. Hehehe...

Zarul Umbrella said...

pergh..entry pasal makan kuar tghari2 ni yg membuatkan perut ke berbunyi2

Boni JLL3 said...

nyonya laksa tu first time la dengar.. sebelum ni ak pernah dengar pun.. wah, menarik2

Mummy Iswatie said...

my fav Nasi minyak with daging hitam masak utara and acar jelatah.

aku ekynn said...

nanti jangan lupe banje aku kat sini ek.. lama tak makan sama2..

ProfHariz said...

Dekat2 nak puasa ni banyak betul buffet ramadhan ye. Menu yang menarik kak :)

hazman aka species1980 said...

Adesss.... diorang pun dah buat promo ramadhan gak yea... tapi harga amat berpatutan la nie...

Hartina Arssid said...

Hi Cik Lily Putih, sy nak invite you ke event makan-makan di restoran Brisik pada hari ahad ini jam 10 pagi bertempat di Jaya One, Petaling Jaya. If interested sila confirm ke hartinaarssyid@yahoo.com.my. Ada banyak aktiviti, goodie bag dan lucky draw untuk dibawa pulang.


Cheers,
Hartina Arssid
Event Planner
www.mylittlewing12.com