Friday, July 13, 2012

Baru Lah Terasa SMARTnya Hidup

Hi Korang,

Setelah sekian lama aku pendam rahsia hati ni, akhirnya dapat juga aku own it.

Bukan mudah nak dapatkan tau, penuh dengan kesabaran dam kerajinan yang tinggi dan tak ketinggalan kekuatan hati yang teguh



Ini dia satu salah gadget impian hati.

Ni pun azab gak aku menyimpan duit berblogging kan, kena tunggu 2-3 cheque clear then baru leh beli kan

Mood sekarang sangat suka hati

Barulah terasa SMART dibuatnya hidup ni


15 comments :

JMR said...

wow wow wow..sgt smart dan bergaya la cik lily nih..heheheh

Ijah EmoTemo said...

bestnya! :)

ProfHariz said...

Wave 3 ke galaxy 3? Hoho kompiuys

Boni JLL3 said...

wah!! bestnya!!! saya ni pun pakai hanphone 3310 je ni.hahaha

Rawlins byRawlins said...

Good luck Kak Lily

Tak lama dapat la tu kan

Confirm nyer

syazana amira said...

baru smart ye ? memang SMART :D hehe

Sop said...

wah tahniah.. baru lah smart :)

hazman aka species1980 said...

owwhh.... ni la tepon yang ko citer aritu yea...nanti buat review skit yea.... and kalau boleh ko cuba citer pasal CHAT on nie... kalau tak silap ada pada semua smartphone samsung laaa

Anis Athia said...

tahniah kak :)

Mooniqueen said...

Selamat bersamsung pulak CLP... Hehee... MQ tak reti pakai hp touch ni... Ada beli end up bagi adik pakai je... Tapi lagi untung CLP beli pakai duit blogging je..

Matjoe said...

usaha yang berbaloi. congrats on the new phone

Myvitrd said...

pasti pasti rajin berkicau-kicau.. hehehe

Zurina Hj.Zainal said...

mmg SMART!...:)

- zuriey - said...

fuyoo..nset baru

Nurul Akmal said...

Wah smart sunggguh...