Thursday, July 5, 2012

Buffet Ramadhan 2012 @ Pearl International Hotel, KL


Hi Korang,

Bila bulan puasa dah dekat ni, memang banyak hotel2, tempat2 makan, restoran buat promotion pakej buka puasa. Yelah, balik dah jem bagai, kekadang tuh buka dalam kereta je kan.


So why not ke Cafe 5 Pearl International Hotel ni di Jalan Klang Lama, Kuala lumpur.


Ini kerana sepanjang bulan ramadhan nanti, Café 5 akan mempromosikan Pakej Berbuka Puasa bertemakan Nostalgia Zaman Silam. Kira macam all-time favourite gitu lah kan.


Pearl International Hotel ini memperkenalkan Eksekutif Sous Chef Noor Hisham dan teamnya untuk mempamerkan kepakaran mereka sebagai tukang masak untuk menjamu korang hasil masakan air tangan mereka ini.

Pelbagai aneka jenis juadah yang pasti membuatkan korang tergoda untuk makan apa saja yang ada di buffet line ini nanti

Buka selera dengan Kerabu Beraneka

Ayam Golek

Daging Salai Percik

Ikan Bakar Tepian Tebrau

Ikan Siakap Berlada

Ketupat Dan LemanG

Nasi Beriani Gam

Sup Ekor

SotonG KanGkonG

Laksa JoHor

Buah-buaHan yanG di ukir cantik

bubur cHa-cHa

Jelly Sedap

KuiH Tradisional

PenGat PisanG

SaGu Gula Melaka

I love cakes

Bestkan, itulah aku makan sampai tak pandanG kiri kanan tau, akibat dek leka membedal semua makanan yanG ada kat situ kan. Actually ada banyak laGi menu but cuma  ni je yanG sempat aku ambil kan.


Aku makan laksa johor ni 2 manGkuk penuh ye

Kid yanG suka sanGat ikan bakar

Penuh pinGGan Hazman kan

Apa lagi, meh bawa family korang, yang tersayang dan geng-geng untuk makan-makan kat Cafe5 ni.  Promosi Jom Berbuka Puasa Ramadhan di Pearl bermula dari 21 Julai hingga 17 Ogos 2012 dengan harga RM68++ / dewasa dan RM38++ / kanak-kanak.


Untuk tempahan, sila hubungi di talian 603-7983 111 ext. 3205 (Alan Wong / Kogilan) untuk membuat tempahan.

Ada yang best tu, potongan istimewa untuk tempahan awal dan nikmati potongan 25% untuk pembelian ataupun tempahan dengan bayaran sebelum 21 Julai 2012.

Bestnya makan-makan time bulan puasa kan, aku pun rasa teruja plak dah makan kat sini.


13 comments :

Nurul Akmal said...

Waaaaa sedapnyerrrrr... rambang mata dibuatnya..

Bunga Bunga Cinta said...

nampak menarik... leh lah cuba nnti :)

hazman aka species1980 said...

Memang kenyang dan sedap betul makan bufet kat sini... ikan bakar memang terbaikkkk

CikLily Putih said...

Nurul
perut pun dah tebal dah nie

CikLily Putih said...

BunGa Cinta
me lah kite pi sekali.. best ooo

CikLily Putih said...

@Hazman
memanG pun... sGt baikkkk

ak yuyunz said...

cik lily buat la blogger gathering kat sini hik hik hik..

Boni JLL3 said...

ada rezeki lebih, boleh pergi terjah ni..hehehe.. nampak macam menarik je ni

hafiz hafizol said...

makan free x ajak !!! hahaha

SyUhAdA said...

waahhh..byknye mknn sedap2..

KiD said...

kali pertama ku jatuh cinta dengan laksa johor!

Mornizawati Abdullah said...

terus rasa lapaq nihhhh

Boni JLL3 said...

aik.. rasanya macam da komen da kat sini