Tuesday, July 17, 2012

Dapat Review Samsung GALAXY Mini 2

Hi Korang,

Semalam ada PR company datang office lagi. Ingatkan kenapa lah plak kan. Dia tak cakap pun. 

Tup-tup je abang despatch keluarkan envelope kecik je. Bukak-bukak je

jeng jeng jeng

Samsung GALAXY Mini 2

Hah ade handphone tuh. hehehehehe tapi bukan lah smartphone kan. So apa lagi kena review lah selama 2 minggu.

So far not bad jugak functionnya. Sukalah

Ok nanti aku citer lagi pasal tepon kuning ni ek


9 comments :

hazman aka species1980 said...

sempoi laaa.... dapat tepon pulak yea.... jom kita bertukar kepada SAMSUNG pulak yea...

Myvitrd said...

Duta Samsung betul lah ciklilly ni.. untung betul semua gadget samsung dapat review serius jelous tahap gajah aku ni.. hehehe..

Afasz said...

brpa harga hp ni ek?

Mummy Iswatie said...

sila review..

Boni Kacak said...

huwarghh!!! bestnya!!!

FARAH deeb said...

Wahhh nak tau gak reviewnya sebab mmg cadang nak belikan untuk anak nanti thee..
My latest Entry :)
JJCM: Restoran Ayam Penyet AP

Saya Disini said...

bestnye klu dpt

Cahaya Kita said...

bertuah nya badan.... dapat byk barang utk review...

amacam? best tak samsung galaxy mini 2?

kasi share sikit...

Nurul Akmal said...

wahhh.. bestnyer.. dah nama pun samsung... mesti best punyer..