Monday, July 30, 2012

Mari Shopping Raya Dengan Nakalicious

Hi Korang,

Kepada sesapa yang baca facebook  profile aku last week, aku ada mentioned nak tolong promosikan online shopping blog kan, La tak tau, meh klik kat sini ek

So dalam minggu ini aku akan adakan slot untuk promosi mereka-mereka ini ye.

Untuk yang pertama ni aku nak citer mengenai blog http://nakal-licious.blogspot.com/.

Tokeh online shopping blog ini menjual pelbagai jenis pakaian, beg, aksessori untuk remaja dan wanita masa kini. Pendek kata fesyen yang mengikut trend terkini lah kan.

Jom tengok beberapa koleksi yang sedang dijual ye







Ini adalah sebahagian pakaian dan beg yang di jual. Kalau nak tengok banyak lagi fashion terbaru boleh check it out di http://nakal-licious.blogspot.com/ ye. Mana tau kot-kot ada yang menjadi idaman hati kan.

Berita baik untuk CikLilyPutih readers ye

Korang,
kalau korang shopping kat website ni korang akan dapat 10% off tau. Banyak tu kan. Ada lagi Cash On Delivery (COD) around KL dan poslaju pun FREE gak tau.

Yang penting kena mention yang korang tu readers Ciklilyputih.com ye. Kalau tokeh ni cakap tak de discount korang bagitau ye, biar aku  jentik telinga dia kahkakahakhaka.. alah gurau je lah.


Hah apa lagi cercepat lah ek, lagipun raya dah nak dekat ni kan.

7 comments :

Nisa Kay said...

AHAHHH!!!
Ambuii pasal shopping2 ni memang takkan terlepas dari pandangan mata saya! Muahahaha!! Nak gi cuci mata kejap kat online shop ini :D

Sop said...

wah.. promosi raya ka sis? hehhe

Marya Yusof said...

Hola CikLily!

Bestnye... minat skirt tulah.... :))

Marya ada sesuatu nak share kat blog... Nnt kunjung balas ye! :))

NUNU EERA said...

tgh bka ni.. ;)

Nurul Akmal said...

Semuanya cantik2...

AlyzaFisol said...

shopping raya through online...terbaekkk... :)

sarah said...

hai..bleh try tengok blog nih...