Tuesday, July 10, 2012

Gambar | Pemanis Mulut Yang Terbaik Di Delicious Café

Hi Korang,

Dah petang-petang ni rasa lapar mula timbul plak kan. Mana taknya dah masa untuk Tea Time kan. Haruslah mesti pekena sesuatu yang manis kan.

Kat Delicious Cafe sedap ooo desertnya

Tak sure nak makan ape? Meh layan gegambo yang aku rasa akan membangkit napsu makan korang kan. Khakahkahka











Apa macam? Hebat tak? Harusla kan


Lapoooooo






11 comments :

phreak-id said...

Tengahari punya nasi masih penuh dalam perut lagi ni.. Memang takda tea time la aku petang ni. Tamak sangat order nasi lebih kedai mamak..


Terbaru >Siapa Lelaki yang Neelofa Peluk Rapat Tu? >Astro On-The-Go, Take Astro With You, Wherever You Go >Makan Budu, Anda Jadi Kuat

Sop said...

mmg sodap :)

Nurul Akmal said...

Nama pun dah gah.. Mesti makanan pun sedap2... :)

✿ pink velvet ✿ said...

aiks, mane gambonyer? ke sy je x nmpak? huhu~

Sharidawati Shahrudin said...

tengok gambor signboard cafe pun dah nampak sedap. hihihi

p/s : jom lah kita tea time sama sama. ehehehe

Boni JLL3 said...

errr.. mano gambo2nye??hehehe

Errah said...

fuhh..xleh tahan nafsu tgk gmbo2 yg mmg feveret ni

sHiLaziZi said...

memang delicious sangat ni...slurppp..huh, meleleh air liur =)

hazman aka species1980 said...

Kalau manis tue nampak menarik... tapi aku pilih sandwich je la sebab boleh makan banyak2x ...hehehehe

mrs adam said...

peh sedap ok semua2 dalam gambar tu,tgk trus lapo.huhu

anne said...

aduhh beb.. aku pantang nampak tartlet 2. aaaaaaaaaaaaaa nk serbu!