Wednesday, July 25, 2012

Amboi Amboi Buka Puasa Dengan Masterchef Selebriti

Hi Korang,

Jarang aku buka puasa terserempak dengan celebriti kan. Selalunya geng-geng bloggers je. 

Tup tup semalam masa buka puasa kat Serena Brasserie ni ,aku boleh tersatu meja dengan Masterchef Selebriti ni yang glamer dengan resipi nama Mak Tom iaitu Azwan Haji Ali.

Sempat ko beramboi-amboi lagi gituh kan.

First time jumpa, memang ramah orangnya. Sama macam apa yang korang tengok kat TV tu. Sebijik betul cuma more sempoi dan rileks je.

Ok nanti citer lagi..


14 comments :

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

hamboi3... hehehe.. Double A in the house yowww.. =D

- zuriey - said...

ceh2..amboi3

Sop said...

wah.. untung cik lili

Eliss Mie said...

wahhh..amboi2 gitu ;p

Boni Kacak said...

pergh... makin kurus la azwan ali tu

hazman aka species1980 said...

alaa...rugi la tak dapat pergi...teringin nak tengok gelagat dia face to face

Nurul Akmal said...

Ngan Double A gitu..

CikLily Putih said...

@sHaHroll
Ala ko pun suker Gak kan noks

CikLily Putih said...

@zuriey
eleh jelesla tu kan

CikLily Putih said...

@Sop
itulah terserempak denGan AA ni

CikLily Putih said...

@elisme
jGn jeles ye

CikLily Putih said...

@boni
ye ke kurus, tGk same je cam kat TV

CikLily Putih said...

@Hazman
alaHh tetiba muncul terperanjat plak aku tau

CikLily Putih said...

@Nurul
jGn jeles ek..