Saturday, October 22, 2011

Julai Oh Julai


Hi Korang,


Macamana aku boleh terlupa nak tulis pasal apa yang terjadi kat aku bulan Julai hari tu kan, so meh sini aku citer sket lah. Dah lama kisah nie, so aku ingat2 lupa je lah ek





Event

Aku boleh plak terjumpa Fahrin Ahmad masa product launch Garnier then dapat jugak tengok konsert David Archuleta kat Stadium Negara. Dapat jugak invitation makan2 kat Le Meridien Hotel dan juga Kunyah Cafe, Seronok juga dapat lepak dgn VIP Maxis kat Alexis Bangsar, dapat makan2 dengan @Churp2 kat Mark Place. Ada plak kenduri garnier kat Shah Alam dgn Lisa Surihani, ktorg dilayani macam VIP betul lah. First time pegi DiGi Wow Awards kat KL Pac. Mr Big menang BMW masa  kat Bloggers Sport Carnival dan aku dapat jemputan ke Universal Music Night.

Premiere Screening
Dapat premiere screening banyak but aku sempat pi tengok satu je 'Take me home'. Not bad gak citernya. 

Outing
Yang ni best coz dapat main Go-kart dengan Majalah Intrend kat Sunway Lagoon, Outing dgn bebudak opis kat penang dan merasa jugak aku bawak BMW tau.

Skills
Ada 3 product review yang aku kena buat. Alah semuanya barangan skin care. Seronok gak lah




Kebanyakan event or activities yang aku pegi nie adalah from Nuffnang dan juga personal media invitation. So thank you tau korang. Walaupun aku bukan blogger famous/glamer yang jarang dapat B.E apatah lagi advertorial post tapi dapat pi event2 nie pun dah cukup bernasib baik rasanya. Walaupun letih cam ne pun aku mesti buat jugak sebab keseronokan yang di rasai tu kan..


Ini adalah hasil usaha aku berblogging. Aku bukan mementingkan duit atau traffic tapi pengalaman tu aku rasa lagi bermakna dari segalanya. Apa-apa aku bangga dan bersyukur dengan apa yang aku lalui dalam bulan Jun ni. Yang penting bersabar dan rajin ok.

Hopefully bulan Oktober lagi best lah hendaknya ek.. Oklah nak sambung buat entry dulu.. Choas...

All the best korang


4 comments :

JMR said...

ni pasal delay report bulan july nih??:-p

abang ensem said...

u tau tak siapa yang i selalu jumpa tiap2 hari?? Your husband la.. hehehe

KiD said...

sekrang dah nak masuk november.. hehehe

Outdoor Furniture said...

I guess nobody here knows. LOL