Thursday, October 13, 2011

Sedap Bila Dapat Tau


Hi Korang,

Tengah sibuk project2 pindah ke Safari ni, ada jugak orang yang baik hati bagi ktorg ni rezeki. Orang tu buatkan ktorg Oreo Cheese Cake.

Nampak cheesenya kan

Oreo Cheese Cake

Nampak menarik kan. Rasa, lagilah sedap hingga menjilat kertas pembalut tu tau.


Hah, apa lagi bedal sesuka hati tak hinggat apa2 pun kan dengan muke selepet cam tu


So terima kasih k shikin for these lovely cheese cake confirm boleh masuk #MasterChef Malaysia. Kalau rasa-rasa baik hati, buat lah lagi kan. Ktorg sedia menjadi rat lab untuk rasa-rasa nie. 

Sangat lazat...



10 comments :

adek dah said...

cik lily...nk jgk..nyum nyum..

pnsusu said...

yummynya,tgk je dah teruja

kak ina kl said...

akak tenguk pun dah terliur terutama ada buah strawberry tu

adinda said...

sedapnya.....

mamaNoriz said...

waoh, 1st time tgok 3 layer macam tu siap hias strawberi lagi ek...

kecur tengok!

AyuArjuna BiGoshh said...

meleleh air liuq sebesen,...huhu

cik helena said...

eh lain macam sikit kan..tp nampak sangat sedap tu!!

BISKUTMARIE(",) said...

tak cover la akak ni... hahaha

hazman aka species1980 said...

whoaaa...gabungan semua tu siap ngan strawberi lagi...sure heaven bila makan kan...

Atie iskandar said...

sedapnye kak...
mintak resepi! hehe