Saturday, October 1, 2011

Manjakan Diri di Jemari Spa

Hi Korang,

Rasanya dah lama betul aku tak pegi memanjakan diri ke spa, sangat2 lama. Maybe coz sibuk sangat dengan kerja2 yang melambak2 kan.


Then hari rabu hari tuh, aku dapat jemputan untuk ke Jemari Spa. Ermm bila dah dapat jemputan haruslah pegi kan. Jemari Spa ini dekat area Danau Kota je (sebelah Restoran Mamak Subaidah), so senang lah kan. Dah tau tempat.

Tenang je dengar bunyi air mengalir

Lepas buat treatment, abis aku kerjakan

Rawatan yang diberikan ialah volcano stone massage, brightening facial dan manicure. Rasanya dalam masa 2 jam tuh, seronok betul dibelai, dipicit2 dan di urutkan. Di sebabkan Jemari Spa ini khas untuk kaum muslimah je, rasanya korang yang datang tak de nak rasa segan2 or takut2 untuk buat rawatan kan.

Collagen tuh..


Dengan Farah, pengurus Jemari Spa

Para lady masagger pun bagus2 orang. Sambil kita di belai2 sambil tuh diorang ni terangkan apa kebaikan massage kan. Semua di lakukan dengan tertib dan teratur. Diorang buat keje pun aku tengok cam rileks je, tak de pressure langsung. So kita yang duk dibelai2 ni, lagi lah seronok kan.

Aku cam nak try je pakej nie, boleh bayar 2 kali tuh

So korang, boleh lah ke Jemari Spa ini. Pelbagai pakej yang di tawarkan dengan harga berpatutan. Yang best tu, pakej ni bertukar2 setiap bulan. 

Aku bagi 4/5 rating untuk Jemari Spa ni. Tenang dan rileks je

Btw, Milk A Deal pun ada buat promotion untuk Jemari Spa ni. Do check it out coz harganya memang murah betul. 

9 comments :

kak ina kl said...

memang best kan..tq lily..klu ada panggil lagi

hazman aka species1980 said...

hurmm....kalau lagi nak pegi massage kat sini okey gak kan....hehehehe

Outdoor Furniture said...

I just heard that alot of malaysian and far eastern ladies use Manjakani for ladies problems after birth is that true and if so where can i get it from.

hen party said...

Hasilnya, tubuh terasa ringan, segar dan penuh semangat lagi! Jika Anda ingin menikmati 'Me Time' bergegaslah karena promosi ini hanya berlangsung tanggal 26 April - 10 Mei 2008 saja!

- zuriey - said...

bestnya..xde rezki nak g hari tu..huhu

farra-eng said...

curi gambar dia hahahaha

sW33tdARLiNG said...

thanksssssss lily sbb ajak aku sekali.. arini kuar aku punya entry plak

Hunny Kitty said...

tak sabar nak pegi hujung minggu nih!!!! u-yeah!

maria firdz said...

dekat sgt.. blh try gak tu..