Sunday, October 2, 2011

Sunday Post : Rindu Kat Mee Hailam

Hi Korang,

Weekend2 nie rasanya cam malas nak berjalan kuar lah. Yelah shopping complex mesti pack punya. Nak tengok wayang belum book lagi, jawabnya duk rumah je lah kan. 

Kantonis Fried Mee a.k.a Mee Hailam

Tengah leka tengok tv ni kan, tup2 kuar plak gambo mee hailam (yelah tengok Ch 706 kan) kat satu rancangan masakan ni. Berselera plak aku tengok diorg ni makan.

So pegi lah check it out kat fridge, tengok cukup tak bahan nak buat mee hailam ni. Ermm hancur harapan tengok peti ais ni tak de langsung bahan nak buat mee hailam kan. Jawabnya telan air liur tengok diorg ni makan kan.

Nak makan mee hailam huhuhuhu lapo nie...

Anyway, 

Happy Sunday Korang...


6 comments :

SyUhAdA said...

sedapnye mee hailam..dah lme x mkn..

sW33tdARLiNG said...

i loikeeeee mee hailam

hazman aka species1980 said...

hurmm....lama gak aku tak makan mee hailam nie... ade rezeki kita pergi noodle station lak... ;-p

Wan85 said...

http://wanwidget.com
adehhh, terasa lapar pula perutku ini

Zezebel Lair said...

Nampak macam sedap, nyum2...

hen party said...

ade rezeki kita pergi noodle station lak..,,.