Monday, October 17, 2011

Aku Pemenang 'Sony Alpha NEX Blogging Challenge'

Hi Korang,

Mesti cam tak caya kan yang aku menang 'Sony Alpha NEX Blogging Challenge' ni? Ye betul tau. Tak caya boleh pi tanya Hazman tau. 


Jeng jeng ini hadiahnya. Walaupun kecik je but cuba tengok saiz memory card tuh. 16GB okeh, kau hadoh? heheheh. just joking ok..

Actually, memang aku menang dalam 'Sony Alpha NEX Blogging Challenge' ni tapi aku dapat no. 3 je. So tak de hadiah coz hadiah untuk tempat pertama dan kedua je.


Inilah pemenang tempat pertama. Nama dia pun aku tak tau, inikan blog dia plak kan. Actually dia ni baru je buat blog sehari sebelum pertandingan ni. Ermm blognya pun x appear lagi dalam Google list tapi yang aku perasan gambarnya ada 3 keping je dalam entry tuh. Agak-agak macamana judge boleh pilih ek.


Ini pemenang no. 2, Hazman Fadzil. Dia memang patut menang pun coz entrynya ikut rules yang di tetapkan. Cuma judge tak perasan kot coz gambar dia lagi banyak dari pemenang no. 1 kan.

Tapi cam ne aku leh dapat hadiah no. 2 tu kan? Ermm itulah rahsia blogger tegar. Aku ada kuasa magic untuk buat Hazman bagi hadiah tu kan aku. Jangan x caya okeh

Hahahahahhaha.. 

So stay tune untuk citer pasal 'Sony Alpha NEX Blogging Challenge' ni tau.




7 comments :

Myvitrd said...

ada yg menang camera sony ke kak?

akuzle said...

owh! sy terbau sesuatu yg 'hanyir'...

hazman aka species1980 said...

Yang penting bila tengok memory card tu sure kita akan recall pasal kisah sony blogging challenge nie kan....

AyuArjuna BiGoshh said...

klu saya jadi hazman dan cik lily...memang tak puas hati...cam tak transparent judging dier :(

- zuriey - said...

tahniah2..ahli GTBC memang tu

kak ina kl said...

tahniah buat hazman..pelik tul lah camner baru buat blog sehari boleh menang camera..ishhh hairan bin ajaib kan

KiD said...

itulah rezeki namanya.. sama2 kita share.. heheh