Tuesday, October 11, 2011

Semuanya Dari Oversea

Hi Korang,

Sejak pindah ke Safari ni, aku rasa hidup aku x berapa nak betul sket. Mana taknya sekejap kat Nilai tup tup sekejap lagi kat Safari. Oit memang totally flat lah kan. Segalanya bertukar menjadi baru kan. So semua nak kena handle.

Di sebabkan aku ni dah terlampau sibuk sangat dengan hal pindah memindah ni kan, dengan baik hatinya bos tinggi aku ni pi lah membeli belah bebarang sket untuk kegunaan opis.

Antara yang di shopping :-

Ermm shopping kat Ikea tuh

Balang gula, kopi, teh pun Ikea jugak

Mangkuk gula-gula pun Ikea

Mug beso pun Ikea jugak

Tong sampah dan pinggan pun Ikea

Yang best ni, drainer pun Ikea ok

Ermm macam tak caya pun ada. Bos tinggi aku ni, nampak cam nerd2 tak henggat tapi kira high class jugak taste dia kan. Banyak lagi barang yang dia beli tapi aku tak sempat nak amik gambo.

Mentang2 lah company oversea, bebarang pun nak dari oversea jugak.

Ishkk memacam kan.



6 comments :

KiD said...

bajet lebih ada laa tu.. untung laa barang IKEA,,, hehehehe

mimie1678 said...

itu drainer adalah cantik okayyyy.... harus aku ke ikea!

Madam Sooyaree said...

Rasanya barang Ikea tak mahal mana. Kekadang compare dengan kedai biasa, lagi mahal kat kedai biasa tu. Yang penting, cantek :D

BeaN MorENo said...

kau kaya boleh lah haha

♥MAMASYAZA♥ said...

bukan boss ciklily aje yg suka beli kat ikea, akak pun sama kalo berpeluang kesana, semua nampak berkenan di hati, semua nak beli

hazman aka species1980 said...

hurmm....taste bos ko memang dasat la beb....