Wednesday, October 19, 2011

Sushi RM2 Sepinggan Je

Hi Korang,

Ada berita baik bagi peminat Sushi macam aku yang tegar nie kan.


This week ada promotion untuk member card area KL dan Selangor. Korang leh makan seberapa banyak sushi dalam masa 60 minit dengan hanya RM2 je sepinggan tau. 


Betul lah, aku tak tipu. Tengok lah banner tuh.

Apa lagi ktorg bebudak kat office ni tak lepaskan peluang lah kan. Mentang2 lah safari nie dalam Mines. So sempatlah ktorg terjah hari isnin hari tuh kan. Alah pergi berenam je. Muat satu Alza. Senang. Masa sampai tu tak ramai orang lagi. So ok lah. 


Di sebabkan ktorg meja hujung sekali dekat dengan kicthen, dapatlah makanan yang fresh2. Chef tu siap je buat kat kaunter tuh, ktorg sapu dulu. Ntah berapa pinggan aku bedal udang ni pun aku tak tau dah.


Dalam masa 40 minit je ktorg dah bedal 40 pinggan. Itu pun sebab mengenangkan x cukup masa nak pi shopping plak tuh. So stop kat situ jelah.

Totally memang kenyang betul lah. Masuk je office terus capai mug buat kopi untuk hilangkan ngantuk.

Korang belum pegi? Baik cepat nanti nyesal tak guna kan.

Cepatlah...




5 comments :

POSH76 said...

bessnyer mmg berbaloiiii...

!! YaNa YassiN !! said...

Fuhhh !!! semalam pun kita g gak,.. puas hati dapat makan sushi fresh kan.

KiD said...

waaaahhhh... 40 pinggan tuh! nyum nyummm

Nia said...

waaa..murahnya..seriously?!!
nanti nak ajak en.suami pegi ni

hazman aka species1980 said...

pergh....nasib baik aku tak pandai makan sushi kalau tak sure dah terjah2x awal...