Wednesday, October 5, 2011

MyEmail Bloggers Briefing @ Alexis Bistro

Hi Korang,

Isnin lepas, aku dan beberapa geng plusmy yang lelain di jemput untuk MyEmail Bloggers Briefing ni at Tricubes Great Eastern Mall. Kat Alexis tu tempat dinner ktorg je. Saje je nak kasi gempak kan.


Mesti korang pernah dengar pasal MyEmail ni kan. Actually myemail ini merupakan official email bagi seluruh rakyat Malaysia yang apply lah. Alah free je tak yah bayar langsung. Nanti aku citer lagi lah coz details blom boleh release lagi  kan. Minggu nie aku janji ek.

En Khairun dari Tricubes yang sempoi

Suka benau diorg ni kan, eh Redmummy anto Sirman je. Maklumlah dah x larat kan

Abis je briefing MyEmail ni, ktorg di bawa tour ke Tricubes office nie. Tak leh amik gambo sangat, office orang tu kan. 


Lepas tuh, ktorg di ajak pi dinner kat Alexis Bistro kat bawah Great Eastern Mall ni kan. Hah apalagi memasing dengan muka tak malu order yang mahal2 dan lazat2 kan. 

Meh layan gegambo kat bawah ni.

Berkilat muka memasing kan

Pizza pollo yang crunchy

Muka gembira coz dapat makan

Pavlova yang sedap

So thank you Tricubes kerana memperkenalkan ktorg more details tentang MyEmail ni. Rasanya aku tak teragak untuk register official email aku dengan MyEmail ni.

Later aku akan citerkan lagi tentang benefits MyEmail ni ok. Memang totally awesome punya programme ok, semua boleh check dari MyEmail ni je.






9 comments :

madammondoq said...

adoi.. strawberry tu very lah menggoda i kan...

h4ni3 said...

email free tak best
makan free jugak yg best

hahaha

- zuriey - said...

suka makanan Alexis ini. sedap tul..

POSH76 said...

bessnyer....

Myvitrd said...

kak ni yang projek email 1 malaysia tu ke?

Eyriqazz said...

makanan dia memang serius sedaappp...

hazman aka species1980 said...

hurmm..kalau tahu aku selamba je order lebih...tapi orang belanja takkan nak melantak bebanyak kan..

Pen MErah said...

bestnyeeee...

Outdoor Furniture said...

I want to send them my new website which is like google adsense, and I wnat to promote it to those bloggers who want to earn.