Monday, October 3, 2011

Bermulanya Sebuah Konspirasi

Hi Korang,

Dengan tetiba aku dah ada dalam salah satu geng yang tersohor di dunia cyber ini, tak lain tak bukan iaitu 'Geng Tali Barut'.

Geng Tali Barut

Ermm senyumlah tak perlu kata apa-apa.

Nantikan event dan berita yang mutakhir/terkini dari 'Geng Tali Barut' ini. 

Tunggu...


11 comments :

sW33tdARLiNG said...

senyummmmmmmmm

kak ina kl said...

wah dah keluar N3 ni..best nya

JMR said...

samalah..

saya pon ada badge itu gak..

madammondoq said...

adakah permohonan saya diluluskan untuk join GTB ini puan setiausaha? hehe...

putra87­™ said...

waaa.. cmne nk jd geng ni gk??

akuzle said...

mmg menunggu ajer. nk tau pakatan/konspirasi apa yg dibincangkan...

farra-eng said...

ini memang x adil

madammondoq said...

ehem.. ehem.. jgn lupa masukan nama i dalam list entry GTB tu nanti yek.. hehe...

hen party said...

Where do you get masonry for free? I need to make a retainer wall in our yard.

BeaN MorENo said...

saya nak join boleh tak kak

Outdoor Furniture said...

Nice information shared by you.thanks for this great blog. I like it..