Friday, October 7, 2011

Lintang Pukang

Hi Korang,

Perasan tak, lately ni  aku update entry pendek2 je kan? Hah itulah. 

Sebab aku sibuk nau sekarang ni dengan project baru. Project ape? nama leh cakap? Rahsia dulu k.. Disebabkan dengan project baru nie, office aku dah macam di landa tsunami dah. Tak caya? meh tengok nie

Kotak bersticker jaga-jaga. banyak tuh

Mesin photocopy dah terbarai

Atas meja bertaburan

Kotak-kotak berlabel danger, tapi ada nama aku plak tu kan

Hah, terperanjat kan? Memang betul-betul di landa tsunami kan. Macam perang salib pun ada gak. So tunggu lah bila project terbaru aku settle nanti aku citer kan korang ek..

Stay tune..

Tetiba mood lagu  'Selamat Tinggal' Dina dengan Zizan plak lah kan.. huhuhuhuhuhu..

7 comments :

hazman aka species1980 said...

whoaa....dah nak berhijrah la yea...

KiD said...

ambooi.. projek besar laaa nih

kak ina kl said...

tak larat aa nak tolong kamu.

BeaN MorENo said...

pindah opis ke kak?

Outdoor Furniture said...

tunggu lah bila project terbaru aku settle nanti aku citer kan korang ek..

InaAchik said...

DARLING... GOOD LUCK main masak2 hari ni!!! go go chaiyok!!!

mamaNoriz said...

berdebar lak tunggu projek apa...hehe

cer citer cer citer...

eh, cute la banner baru tu ;)