Thursday, October 6, 2011

Biskut Paket Biru

Hi Korang,

Agak-agak korang perasan tak emtry aku pasal biskut paket biru nie? La tak tau, sedeyy nya aku.. Dah dah menh baca sini, klik je sini


Hah inilah dia biskut paket biru a.k.a OREO

Actually pelbagai flavour aku dapat. Perasa original, blueberry ice-cream, peanuts butter, chocolate dan doublestuff cream.


Dengar macam supply untuk setahun kan sedap je bunyinya. Bolehlah kasi kat semua orang kan. So dapat 10 kotak, tapi kotak kecik je. Dalam tuh ada 24 pcs je. Abis aku distribute kat semue orang, ada geng blogger pun dapat jugak kan. Sampai aku sendiri pun tinggal beberapa batang je kan umah ni.

So anyway, terima kasih OREO dan Nuffnang untuk hadiah special ni. By the way, aku menang ni sebab aku masuk contest okehh bukan pi suka suki mintak je kat Kraft Food kan.

Kata orang, kalau rajin usaha tanpa bersunggut2 lelama nampak jugak kejayaannya kan.


10 comments :

daydeck86 said...

Apsal aku tak dapat ekk
aahhahahaaa

BeaN MorENo said...

aku sedang menikmati oreo ko haha

farra-eng said...

terima kasih cik lily bagi oreo

pic kat hp x trsfr lagi kat lappy
nak wat entry pasal benda nie

kakchik@ella said...

Oreo feveret anak bujang KC.

Bardboo said...

waa...byk ny oreo!!

Pen MErah said...

tahniah beb! meh bg aku sket. heheee

Idati Malek said...

stokkkk masa depan nih..haha

hazman aka species1980 said...

Oreo ko dah settle aku buat bekfes aritu...hahahaa

KiD said...

nak... nakkkkkk.. huhuhuh

Outdoor Furniture said...

Abis aku distribute kat semue orang, ada geng blogger pun dapat jugak kan.