Friday, October 21, 2011

'Astro B.yond IPTV' Cara Hidup Yang Terkini

Hi Korang,

Korang mesti dah cukup bangga dah kan, sebab dah ada Astro B.yond HD +  PVR kan? Siap plak eksen2 dengan jiran sebelah umah. Ermm itu belum cukup lagi wei. Sekarang ni Astro ada lagi yang terbaru tau. Nak tau apa?

Ini dia ASTRO B.YOND IPTV

Ia merupakan satu-satunya service providers yang mengandungi rancangan Astro yang berdefinisi tinggi, yang boleh juga di rakam menggunakan PVR dan Internet Broadband Line serta talian tetap telefon. Semuanya dalam satu.

Meh kita tengok apa services yang di tawarkan dengan Astro B.yond IPTV


Ermm macam menarik kan, aku pun teruja jugak lah. So sebab tu lah aku nak pi party yang Astro akan adakan tak lama lagi. Meh check it out pasal party nie ek.


                                                         Date: 29th October 2011 (Saturday)
Time: 6.30pm – 10.00pm
Venue: B.yond IPTV Concept StoreNo.5, Jalan Solaris 2, Ground Floor, Solaris Mont Kiara


Aku confirm lah nak pegi kan. Eh, korang pun nak join jugak ek? Boleh2 apa salahnya. Caranya? meh click kat blog ni, semua details pasal party ni ada dalam blog ni ok.

Yang best tu, pelbagai hadiah akan diberikan masa dalam party ni nanti dan sesiapa yang datang dengan well dressed up mengikut tema 'Hollywood & Celebrities' ermm ada ganjaran menanti iaitu  32 inch LCD Internet TV. Best kan? nampaknya lagi lah bersemangat aku nak pi cari baju tema nanti. 

Apa lagi, moh lah cepat join party ni. Sambil menang hadiah dapat jugak berkenalan dengan blogger2 yang lain kan. 


Untuk lebih details, korang leh klik kat sini 


Mengenai Astro B.yond IPTV : http://www.astro.com.my/iptv/index.html

Mengenai Astro IPTV Party : http://www.nuffnang.com.my/blog/2011/10/14/astro-b-yond-iptv-party/

Cara Nak Join IPTV Party : http://www.nuffnang.com.my/blog/2011/10/14/astro-b-yond-iptv-party/

Join jangan tak join tau!


3 comments :

InaAchik said...

X nak komen pasal astro sebab astro asek tayang citer sama! nyampah binti sampah! :p

voucer minyak rm100 secara FREE dah selamat guna! mana destinasi pilihan? tunggguuuuuuu~ yg pasti, baik punyer! heheeee

KiD said...

waaaahhh.. bestnya!! kena cari baju sewa laa tu. :)

Q Partner Travel and Tours said...

yeayyy gud luck cik lily! smoga dpt join the party. moga2 sha pun terpilih jugak..bru smlm hantar entry tu kt nuff :D