Monday, October 31, 2011

Gambar | Astro B.yond IPTV Party 'Hollywood and Celebrities Night' @ Mont Kiara

Hi Korang,

Sabtu lepas sempat gak aku ke Astro b.yond IPTV kat Mont Kiara. Nasib baik tak berapa nak sesat sangat lah coz dah google siap2 dari umah kan, so kira oklah.

Ok-ok nanti lah citer pasal event ni, meh layan gegambo ni dulu.

Adam C

Anakperak dan NisaKay

Dengan Anak-anak Dara yang comel

Awek Bobfingger 'Maizatul'

Diaorg yang sporting

HamzahIan (Terengganu kalah wei)

Princess Lela (Thara) and Catwoman (Fresh)


Si Minnie Mouse 'Jolyn Goh'

Model Iklan Maybeline Terbaru Madammondoq dan Nisa Kay


Astronaut Msia 'Joegrimjoe'

Shakkido a.k.a Bodyguard The Rock


Redmummy a.k.a Pregnant Beyonce

Dengan Shah dan Ms Ave T



Oh ye, peneman setia a.k.a bodyguard a.k.a segalanya lah Mr Big. Terima kasih coz sudi melayan kerenah aku bercamwhore ek. Anyway nanti payment I tulis cheque ok darling..

Later, aku citer pasal apa yang jadi masa event nie ek. Memacam yang jadi. Seronok







13 comments:

Tian Chad @ 永遇乐 said...

Kita sama-sama jadi smurf biru ar =D haha

KiD said...

ada juga bergambar dengan cik lily.. penat laaa larik2.. abis muka minyak2.. huhuhu..

p/s: kaki sengal2 nih.. hahahaa

JMR said...

caption 'terengganu kalah' tu yg paling menarik perhatian aku..hahahah

akuzle said...

haruslah meriah! madam tuh bkn anok dara lg yer? hahahha... br dpt tgk beyonce boyot katonyer...

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

Thanks sebab lawat blog saya
Nice seeing you walaupun tak sempat tegur you masa tu...
Rawlins aka Lady Gaga

kak ina kl said...

wow bestnya...wah seksiiii aaaa cik lily malam tuuuu

hazman aka species1980 said...

Aku suka betul si SHAH pakai captain america tue... tapi saya dia tak menang kan...

Teh Tarik Drinker said...

pergh sampai ade bodyguard tu... ni baru la org kata celebrity sejati!


[tehtarikmemoirs.com]

madammondoq said...

eh.. tergolong dalam gambor anak dara kat atas lah.. ahakss....

Fazrol said...

Salam perkenalan cik lily putih..

Memang best event nie..

hanani said...

bestnya dapat jumpa bloggers nuffnang ni.. happening :)

Jom baca ni :Menang Neutrogena Ageless Set. Yahooo!!!

JMR said...

gojes tol cik lily malam tu..hehhe

cik EPAL said...

payment tulis cek tu. kayooooooo :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails