Tuesday, October 4, 2011

#GTBMY Meet Up Session

Hi Korang,

Mesti korang sibuk nak tau pasal #GTBMY ni kan? Its actually satu geng blogger yang kaki event dan suka suki outing bersama2. Tak kiralah lepak pekena teh tarik ke, tengok wayang sesama, pi orang kawin sesama ke kan.

Di sebabkan #GTBMY baru je ditubuhkan 3rd October 2011 semalam, so banyak meet up session yang aku kena hadirkan diri. 

Salah satu nya :-

First meet up - dengan Admin #GTBMY sahaja

Adegan yang dibincangkan - pemilihan crew dan dalang #GTBMY, delegate kerja2 pada crew.

Second meet up - dengan Technical Team 

Adegan yang dibincangkan - Prosess pembentukan group dan official blog #GTBMY. Technical team yang senantiasa bertungkus lumus memastikan #GTBMY ni berjalan lancar. 

Third meet up - dengan some of the #GTBMY crew 

Adegan yang di bincangkan - Most about official blog dan komen readers yang nak join #GTBMY kan. Eh, bukan ktorg je Hazman dan Zurie pun ada.

Maybe akan ada banyak lagi session meet up antara admin dan crew bagi #GTBMY ni.

Aku dengar-dengar ramai yang nak join Geng Tali Barut ni kan?

Korang nak jadi cam diorg nie, Sila klik ek Kak Ina KL, Eyriqazz, Shahrol, Myvitrd, Bean, Hazman, Daydeck dan ramai lagi crew #GTBMY kan. 

Caranya? Senang je.

Korang boleh komen kat entry nie, terangkan kenapa korang teruja sangat nak join sangat 'Geng Tali Barut' nie. Tak kisahlah korang nak komen ape ek. Kalau korang nak heboh2kan pun tak per tau. 

Aku tunggu je nie..




13 comments :

atreyu strange said...

Entahlah.. Mungkin sebab aku cool kot, aku kene join? Keh keh keh!

farra-eng said...

nak join sebab hmmmm
korang akan banyak aktiviti nak wat kan..
jadi nak turun serta..biasalah kan aku nie kepoci
korang nie nak layan mcm geng blogger tu ke

BeaN MorENo said...

terima kasih kak masukkan muka saya hahaha

amirnawawi said...

Perghh!! best jugak ni! Dah macam konspirasi gelap dah. Saya dah banyak kali jugak la bersama-sama ngan ahli geng nih la few event. Memang gempak la korang. Tapi saya segan la plak nak tegur. But if dapat join sekali kan best.. Dapat le berborak sesame time event apaper and like to attend event!! muahaha3
=P

mimie1678 said...

assalam...

teruja nak join sbb nak menambah kawan2 blogger... suka/seronok nak pergi event wpun tak pernah dpt invitation... oh, pernah dpt sekali event digi... terus rasa eh bestnyer mcm nie... harap2 dptla join GTB nie! hehe... tq ciklily...

nak kena wat entry pasal GTB nie ker?

lAl said...

ni tengah nak active balik la nih... :P

kak ina kl said...

wah best aa N3 ni..semuga ramai yang baagi komen yang bernas sebab apa nak join

mAsHiMaRo said...

haaaa..mahu join GTB sebab korang sangat havoc dan banyak imu yang boleh dikongsi bersama dan selalu jumpa korang kat mana2 event!
GTB memang best sebab korang tak sombong:)

ella said...

saya dgn mr takiya nk join gak kak, kitaorg suka join event2 ni :)

hazman aka species1980 said...

Ahad nie....Kalau free MUNGKIN aku nak ajak ko ngan bean TT lagi....InsyaAllah...

BISKUTMARIE(",) said...

salam kak, kalau mcm sy yg masak pun kelam kabut bole join ke...? hahaha... kim salam kat abang k, ckp dgn die gambar sy tgh memasak tu msuk lebih2 sket.. huahua

Outdoor Furniture said...

E-mail him directly and explain your situation, and ask to reschedule. Be very polite and apologize, and remember to thank him for understanding after everything is resolved.

Outdoor Furniture said...

when you see them, they seem different. You dumped them a year ago because they didn't treat you well (belittle you and didn't appreciate you). You lost feelings for them because of this, and were unhappy in the relationship in the past.