Monday, October 3, 2011

Oh Idea, Aku Merinduimu.. Datanglah

Hi Korang,

Otak aku cam jem 2-3 hari nie sebab terlalu banyak menulis sponsored post last week lah. Terus je beku. Ayat-ayat dan mula skema.  Nasib baik gambo2 dapat menyelamatkan aku.

So now, aku mula menulis lagi. Bukan di depan tv macam selalu tapi di tempat orang ramai ni. Now aku tengah duk melepak kat Starbucks Great Eastern Mall ni.

Dengan bertemankan 

Notebook kesayangan aku yang comey lagi sexy ni kan.

Sepinggan chicken finger sandwich

Secawan Hazelnut Hot Chocolate

Sambil di temani dengan lagu-lagu agak slow motion dan romantic, dengan terdengar gossip bebudak barista starbuck ni kan, rasanya boleh kot aku menulis. Sebab aku dah biasa dengan keadaan cam nie.

So idea, cepat lah turun mencurah-curah ye, macam hujan tengah lebat turun sekarang ni kan. 


9 comments :

daiflora said...

Wah, mmg tmpt mencari ilham yg sgt bgus..All d best!!
http://daiflora.blogspot.com/

Myvitrd said...

Perggg dahsyat ah.. cari idea dekat starbucks tu.. hehehe

transformed housewife said...

cari idea kat Starbuck. menarik.

akuzle said...

mbuih! betapa byk sponsored post tuh smpi idea udah kering. x per, rejeki katerkan. 'curah' ler kt sini sket mana yg tak terlayan tuh yea?...ehehehehe

sW33tdARLiNG said...

apalagi, buat entry keras2 laa... GTB GTB GTB GTB hahahaha

hazman aka species1980 said...

whoaaa....sandwich tue sedap la beb....anyway nak mengarang nie memang sorang2x la baru best....

madammondoq said...

lepas ni melambaklah entry best2.. sebab dah dapat idea mencurah kat sturbucks tu.. ahakss..

hen party said...

betapa byk sponsored post tuh smpi idea udah kering. x per, rejeki katerkan. 'curah' ler kt sini sket mana yg tak terlayan tuh yea?

Sani Sini Sana said...

Kena Hot Choc dulu baru dapat idea..:-)