Sunday, October 16, 2011

Sunday Post : Sedapnya Strawberry

Hi Korang,

Tengah duk leka layan tv citer predator ni, tup tup aku teringat nak makan strawberry lah. Kalah orang pregnant kan. Selera beso nak makan strawberry tapi yang nak petik sendiri.

Jawab Mr Big, moh lah kita pi panjat Cameron Highland memalam ni kan. Esok pagi dapatlah aku makan. Aku dengan poyonya bangunlah untuk pi kemas beg. Then dia tanya nak bawak turun beg beso ni nak pi makan plak. Aku cakap cameron highland lah tadi u cakap. Dah x yah, esok I bawak U pi satu tempat yang bukan Cameron Highland dan dekat kat KL je. 

Apa lagi seronok bukan main, tapi dalam hati ni was-was gak takut dia kenakan aku kan. Erm esoknya memang betul2 dia bawak aku pi petik sendiri strawberry. Tak caya? tengok nie


Hah, betul kan. Aku tak tipu. Tempat ni bukan Cameron Highland tapi ada strawberry. Nampak baru dan segar je. Warna pun menarik.

Nak tau kat mana? Ermm nantila aku citer coz letih  + sedey sebab tak dapat bawak balik Sony Bloggie lah.. huhuhuhuhuhu..

Anyway, happy sunday korang..


8 comments :

Sharinginfoz said...

lama tak terjah sini

♥MAMASYAZA♥ said...

bestkan kalo dpt petik strawberry segar. dah lama tak pegi CH, bebaru ni ada gak diskus ngan en. abah nak bwk bebudak bertigas tu pegi CH cuti skolah nanti. tapi en. abah takmo, dia nak pegi langkawi

hazman aka species1980 said...

Memang keletihan aku kat tempat keje aku time ahad nie......

AyuArjuna BiGoshh said...

fuyooo nmpk sedappppp

POSH76 said...

suka gak makan strawberry nak2 yang besar mmmm

hen party said...

Mintak ampun sedapnya.

Anonymous said...

disebabkan plan nak ke cameroon highland ditangguhkan vkend ni n entry ciklilyputih tlah menyebabkan sy excited mengGOOGLE dimanakan tpt ini n akhirnya sy jumpa,yahooooooooooooo!!! kat GENTING STRAWBERRY kan??? hihihi

Anonymous said...

awesome blog, do you have twitter or facebook? i will bookmark this page thanks.

My site:
rachat credit ligne ou rachat de credit simulation