Monday, May 12, 2014

Blog CikLilyPutih.Com Terpapar Di Harian Metro


Hi Korang,

Nasib baik blogger Yana Yassin yang TAG aku di Facebook pasal ni, kalau tak ermm langsung tak tahu menahu pun. Jarang beli suratkhabar coz baca news online je nowdays.

Ermm ayat poyo melampau sungguh

Akhirnya setelah bertahun-tahun berblogging ni, dapat jugaklah di muatkan di dalam ruangan Majalah M Harian Metro ni.


Peluang ni terbuka bila one of the journalist di Harian Metro ni call untuk interview bulan March hari tuh. Dia dapat no aku dari event Simplot masak-masak dulu. Lama dah tuh, cuma aku je tak de masa nak pi jumpa.

Apa yang di cerita dalam slot tuh ?

Alah more details pasal blog Cik Lily Putih, apa yang ditulis, pengalaman menjadi blogger, pasal background tuan punya blog. Hah itu je..

Tapi ramai yang duk komen pasal ada satu gambar sebelah bawah artikel ni. Aku purposely mintak journalist tu letak gambar ktorang beramai-ramai dengan YB KJ. Seronoklah diorang, dapat masuk news sekali.

Hopefully perkara-perkara sebegini dapat menguatkan lagi semangat untuk berblogging ek.

Sempena dengan berita baik ni, aku akan adakan GIVEAWAY tak lama lagi. So adelah rezeki untuk korang kan. Nanti entry GIVEAWAY CANTIK dalam minggu ni ek

p/s : mintak tolong food blogger belikan suratkhabar coz kat kedai mamak bawah opis ni dah abis plak.



16 comments :

Amanda Suria said...

SA masih simpan artikel tu..nak x? hehehe...suka baca dan bangga kengkawan masuk newspaper...tahniah Cik Lily

Hanim Hashim said...

woahhh! terbaekkkk! alhamdulillah, jadi penaik semangat buat saya hehehe :D Tahniah dear :))

Ayu sukatiakula said...

terbaca gak paper ni aritu.. makin glamer la ni sebab da asuk sokabar. x sabo nak join giveaway cantik

yana yassin said...

Huntung lah nak beli paper sampai habis,.. hahahhaha. Tahniah .

mama amir said...

Glamer dah blog cik lily putih...dah retis ni...hehe

ietams said...

yey dapat tumpang enterprem gakk
*suka*

Afasz said...

wahh tahniah cik lily.. jemput singgah tgk makanan kat blog sy :p

Syaifuddin Alias said...

tahniah kak Lily ... rezeki tak pernah putus.. bersyukur dgn pemberian Allah

sudipVSsenduk said...

Tahniah :)

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...wah bestnya dapat masuk suratkhabar...:)

Izzati Amira said...

waahhh, Kak fazura.. peminat ni.. . tahniah!!!

Ema Johari said...

Tahniah ciklily. Gambar di zumba ema dah emelkan.

Aju Mohit said...

wahh curlasttt ciklily dah macam retis u, seronok kan dapat peluang mcm ni, bilalah nak dpt peluang mcm ni ;)

Miss Ika said...

Wahh tahniah kak lily.
<3 <3 <3

lieyalatif said...

tahniah cik lily...bukan senang woo nak masuk paper...tahniah lagi sekali....

Haslinda Hassan Ali said...

tahniah