Tuesday, October 2, 2012

'GIVEAWAY LORI OREO COMEL Dari WWW.CIKLILYPUTIH.COM'

Hi Korang,

Note : Sticky post for 48 hours, scroll down for new entry.

Masa yang ditunggu2 telah pun tiba.

Dengan ini aku mengistiharkan official giveaway aku yang aku rasa pertama ke yang kedua kot. Ntah aku sendiri pun tak ingat sebab aku suka buat giveaway secara spontan je.

Ramai yang komen suka sangat kat lori OREO yang comel ni. Nasib baik aku sempat pi beli tadi, itu pun dah tinggal ngam 3 biji je kat kedai ni. Haruslah aku sapu semuanya.

Mummies blogger ni mesti suka giveaway ni, yelah boleh bagi anak-anak main kan.


Syarat-syarat untuk join Giveaway nie;-

1. Mestilah follower blog www.ciklilyputih.com ni. Alah klik je kat tepi kanan blog ni untuk follow ek. Hanya untuk blogger dalam Malaysia je ye tapi kalau korang yang kat oversea tapi ada address kat Malaysia pun boleh join. Senang sket aku nak hantar kan.

2. Kena buat entry bertajuk 'GIVEAWAY LORI OREO COMEL Dari WWW.CIKLILYPUTIH.COM'

3. Dalam entry tu letak gambar banner kat atas tu dan linkkan entry contest ni dalam entry korang ek.

4. Tolong tulis apa-apa komen mengenai blog www.ciklilyputih.com ni. Tak kisah pasal apa pun. Baik ke, buruk ke, aku malas nak balas komen ke, asyik citer pasal event je kan. Lagi banyak lagi bagus.

5. Tuliskan apa pandangan korang tentang apa yang patut aku tulis lagi dalam blog aku ni. Korang nak aku citer lagi pasal beauty ke, kesihatan ke, pasal makan ke, pasal family ke, cara buat tutorial ke kan. Apa-apa je lah. Lagi banyak lagi bagus.

6. Bila dah siap, sila komen kat entry ni dengan premalink blog korang ye dengan nama dan email sekali ek.

7. Pemenang di pilih berdasarkan komen dan pandangan yang menarik hati aku dan Mr Big. Penting ni untuk blog kesukaan korang ni kan.

Apa macam, senang kan? ok ada lagi info kat bawah ni ye.

Tarikh tutup : 14hb Oktober 2012 ( 2 minggu je)


Hadiahnya : 3 biji lori OREO yang comel yang dalamnya ada biskut OREO untuk 3 orang pemenang yang bertuah.

So apa lagi cer cepatlah buat entry ek. Senang je kan tak payah nak pi beli borang penyertaan kan.

Mana tau korang bernasib baik...







31 comments :

hazman fadzil said...

InsyaALLAH... aku akan join gak GA nie... ada 2 minggu lagi kan...hehehe

Nurul Akmal said...

wah nak join... :)

Sherry said...

I am follower :sherry

blog at
http://keepstryingsher.blogspot.com/2012/09/giveaway-lori-oreo-comel-dari.html

love your blog with many pics to share,
I can say just keep up the good work in blogging!!

CIK LAVVY said...

Nama: Cik Lavvy
Emel: fatymazahra@yahoo.com
http://lurvelavender.blogspot.com/2012/09/giveaway-lori-oreo-comel-dari.html

~CikLily, sy join.Hehe Jemputlah singgahh blog saya =)

Afasz said...

wah menarik la .

Sop said...

wah.. kontest menarik nih :)

Wilma said...

Join :-)

Nama: DuniaWilma @ Wilmariesa
Email: admin@duniawilma.com
Premalink: http://duniawilma.com/2012/10/giveaway-lori-oreo-comel-dari-www-ciklilyputih-com/

Crew Fathi said...

Terbaik lah... ^_^

Nurul Akmal said...

Kak Lily Nurul join...

http://www.ciklilyputih.com/2012/10/giveaway-lori-oreo-comel-dari.html

Nurul Akmal said...

Eh lupe nak bagi detail.. :)

Nama: Nurulakmal Bt. Lokman
Email: ciksiezuka@gmail.com

http://www.siezuka.com/2012/10/giveaway-lori-oreo-comel-dari.html

syiela said...

ada masa nak join juga nanti

KiD said...

my ilham suka lori... nanti aku join eh.. =)

mommyNadia said...

ok, done ;)

Nama : mommynadia
*dah jadik follower pun sebelum ni ;)*
Email :nadya_1901@hotmail.com
Link: http://mommynadia.blogspot.com/2012/10/giveaway-lori-oreo-comel-dari.html

AlyzaFisol said...

nak join jugak!!!lame x join GA... :)

hazman aka species1980 said...

peserta LELAKI PERTAMA

email : species1980@yahoo.com

>>> http://hazmanfadzil.com/2012/10/05/giveaway-lori-oreo-comel-dari-www-ciklilyputih-com/

Eliss Mie said...

nak jugak lori comel tu satu :p

http://mieeliss.blogspot.com/2012/10/giveaway-lori-oreo-comel-dari.html

elissmie@gmail.com

- eliss -

AyuArjuna BiGoshh said...

joinnnnnnnnnn

http://ayuarjuna.blogspot.com/2012/10/giveaway-lori-oreo-comel-dari.html

Cahaya Kita said...

saya join jugak!!

http://cahayahana.blogspot.com/2012/10/giveaway-lori-oreo-comel-dari.html

saedah syakir said...

salam cik lily putih...
saya dah join....
http://warnawarnisaedah.blogspot.com/2012/10/giveaway-lori-oreo-comel-dari.html

AyongAtikah Zaid said...

assalamualaikum...saya dtg tumpang join contest ye...sy bagi komen dan cadangan tulus ikhlas dari hati...plus saya mmg admire giler box oreo ni...harap-harap ada rezeki saya..aamiin...=)

NAMA: NOR'ATIKAH BINTI ZAID
EMAIL: atikah_zaid@yahoo.com.my
LINK: http://ayongatikah.blogspot.com/2012/10/giveaway-30-giveaway-lori-oreo-comel.html

thanks for organizing this superb giveaway!

JaSSNaNi said...

saya pun nak join.. :)

http://jassnani.blogspot.com/2012/10/giveaway-lori-oreo-comel-dari.html

nama : Norahnani Ismail
ID : JaSSNaNi
Email: nora@artisticcontrols.com

Mr & Mrs Sallehudin said...

http://mrandmrssallehudin.blogspot.com/2012/10/contest-giveaway-lori-oreo-comel-dari.html

Hai.. saya dah join contest ni.. :)

name: Mimi Narita
email: mayonnasie@gmail.com

Harap-harap boleh menang.. :)

cik kD.. said...

pon...pon... saya dah join...
vroom...vromm....
http://kembaradrumstik.blogspot.com/2012/10/giveaway-lori-oreo-comel-dari.html

Princess Syazliyana said...

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/10/giveaway-lori-oreo-comel-dari.html JOIN ^___^

nama ; princess syazliyana
email ; vanilla_yana@yahoo.com

Aynahusna said...

http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/giveaway-lori-oreo-comel-dari.html

Saya join! :D
Nama: Aynahusna
Email: aina.husna79@gmail.com

Zura Tamin said...

DOne. Dah join . Meh lah singgah blog saya ye ;)

Nama : Zura Tamin @ Cekodok Gebu
Email : zuratamin@gmail.com
http://zzqil.blogspot.com/2012/10/giveaway-lori-oreo-comel-dari.html

Isabel Diaz said...

Saya join :]

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/giveaway-lori-oreo-comel-dari.html

XxFaraizatii2NdxX said...

Fara join yer (:
http://faralalalala.blogspot.com/2012/10/giveaway-lori-oreo-comel-dari.html

XxFaraizatii2NdxX said...

lupa pulak..
Email ; akubudakskemaa@gmail.com
http://faralalalala.blogspot.com/2012/10/giveaway-lori-oreo-comel-dari.html

AlyzaFisol said...

yeay!!!sye join...

http://www.alyzafisol.com/2012/10/giveaway-lori-oreo-comel-dari.html

Ma'am IEDA said...

Salam Cik Lily... eden join jugak...

http://maamieda.blogspot.com/2012/10/giveaway-lori-oreo-comel-dari.html

email: frieda2902@gmail.com