Friday, October 12, 2012

Samsung Note 2 Kini DiTanganKu

Hi Korang,

Rasanya ramai yang tertunggu bila agaknya Samsung Note 2 ni akan keluar di pasaran Malaysia kan? Ermm memang pun, aku dah agak dah.

Samsung Note 2 ni akan mula di pasarkan pada 19th October 2012. Alah minggu depan je so sabar ye kaki-kaki gadget kat luar tu ek.


Aku tak payah tunggu minggu depan. Sekarang nie Samsung Note 2 dah ada kat tangan aku. 

Best tak?

Haruslah best kan. Dapat main gadget terbaru dari Samsung ni. Aku sangat suka featuresnya yang awesome bangat lah.

Ada yang tak best?

Ermm ada lah sebab smartphone ni aku dapat pegang dan godek masa launching semalam je. hehehhehe tak boleh bawak balik pun.

hakhakhakhakha mesti korang rasa cam nak lempang muka aku betul tak? hehehheheh kan dah terkena...

Salam Hari Jumaat ye korang!

p/s: next week rasanya baru dapat untuk review hehehhe so tunggu tau...



17 comments :

luqman zakaria said...

wah wah wah! nice nice!

Nigina said...

wahhhh kelas nok..... function dia lebih kurang note 1 ke....

mommyNadia said...

bestnye..
Ciklily,smlm kita tgk insta nuffnang mase akak pergi event samsung ni,sebelah akak yg girl tu, Dayang ke??Macam kenal ;)

Anyway,tak sabar nak baca review..

And feel free to join my mini giveaway ciklily :
http://mommynadia.blogspot.com/2012/10/mini-giveaway-by-fabulous-motherhood.html

XxFaraizatii2NdxX said...

wah bestnya T__T

Eizil said...

Wah seronoknya lerh cuba note 2 seawal waktu majlis pelancaran... owhh siap dapat unit untuk review erk? berbaloi-baloi...

Saya Disini said...

wah..cptnye dh dpt pegang

Dunia Wilma said...

Bestnya CIkLilyPutih dah pegang Samsung Note 2 tu ^_^

Mummy Iswatie said...

semlm tgk kat instgram nuffnang tgk u pegang beg kertas samsung...ingat dapat note 2...


kalu dapat harus lompat sampai ke bintang..hehehehehehe

- zuriey - said...

pergh bestnya antara orag terawal di malaysia guna samsung note2..cayalah

boni kacak said...

mohon pinjam 3 tahun..hehehehehe

AlyzaFisol said...

wahhhh...bestnye dapat godek2 note baru!!!!

Fazrol said...

Untungnya... Mmg model Samsung laaa pas nie... Ha ah..

Myvitrd said...

wei jelous aku... hehehe

Anonymous said...

cik lily apasal aritu tak berebut dapatkan belonx2? control aje nampak...haha

angrybird

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

nak kecek hubby la

Cahaya Kita said...

best nyaaa

Bahrain Ramlan said...

jom join grup samsung club kat fb..
kongsikan @ share enything tntg samsung korang...

https://www.facebook.com/groups/243233029136364/