Monday, October 8, 2012

First Time Ke I-City Shah Alam

Hi Korang,

Weekend lepas  sempat jugak berouting dengan kengkawan blogger.

Lepas je food review di Grand Blue Wave Shah Alam, ktorg terus je ke I-City Shah Alam.


First time aku ke sini, so far not bad tempatnya. Cantik dan penuh dengan perabut jalan yang berkerlipan berwarna-warni. 

Terasa kembali ke zaman kanak-kanak rasanya lah...

Seronok dibuatnya.


9 comments :

Fazrol said...

Sampai hati tak ajak sekali.. Ha ha..

Fazrol said...

Sampai hati tak ajak sekali...

Eliss Mie said...

hari2 lalu pergi kerja :p tapi boleh bilang berapa kali pernah pi sini.

hazman aka species1980 said...

tengok update kat fb ....abis satu shah alam yea korang pusing... sonok betul laaa...

boni kacak said...

cahaya lampu kat sana cantik2...

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

da lama xp.. memg bes cuci mata kat citu

Ma'am IEDA said...

Kita nak pegi lagi laaa... dulu pegi x puas..huhuu

Fauzi Blues said...

X masuk snow walk ke?..

ketikketok said...

Adakah saiz jadi faktor pertimbangan anda? OMG kini di S.Alam sedia membantu. Lawat I AM GORGEOUS