Wednesday, October 24, 2012

Cerita Pasal Watch2Win Contest, Nak Join Lah

Hi Korang,

Aku bukan geng comper yang tegar macam Suzie dan Ayu yang selalu duk asyik menang je kan but sekali sekala bila tengok hadiah yang menawan kalbu geram gak.

So bila ada contest Watch2Win ni rasa cam nak join plak kan. Macam mudah je mechanics untuk contest ni.


Cam ni caranya :

1. Like fanpage CODE 10 : www.facebook.com/Code10Malaysia

2. Tengok video yang ada kat fanpages tuh

3. Jawab soalan senang dekat ruangan komen

4. Sharekan di wall FB korang dan TAG at least 3 orang kengkawan korang.

Itu jelah, senang betul.

Hadiah yang boleh dimenangi :-

Samsung Galaxy S3, Apple New iPad (32GB WiFi+4G), Xbox 360 Kinect. Setiap minggu hadiahnya berbeza-beza tau. Dan minggu ni punya Xbox 360 Kinect. Best tuh.





Memang best plak contest, tak yah nak pi beli setem dan pos bagai kan. Cuma LIKE, answer, SHARE dan TAG je. Semudah A,B,C

Jom kita tengok sapa menang minggu ni ek, cepat lah woi join.






3 comments :

boni kacak said...

good luck :)

Dunia Wilma said...

Good luck CikLilyPutih ^_^
Macam best contest nie...
Ada masa, Wilma pun nak join jugak la...

hazman aka species1980 said...

GOOD LUCK beb....ade rezeki dapat stok code 10 setahun nanti kasi aku la yea...hehehe