Tuesday, October 30, 2012

Yeah! Menang Tea Tree Cream Dari Nuffnang

Hi Korang,

Aku sesaje je join contest kat twitter Nuffnang ni pasal Tea Tree cream produk dari Thursday Plantation keluaran Australia ni.


Eh, menang plak. Hishkkk..

Dapat email suruh aku pi collect kat office Nuffnang last week. Ingatkan dapat satu rupanya dapat 5 sekali. Hah ko muntah-muntah kering pakai losyen ni nanti kan.


Takla aku nak pakai sampai 5 tiub sekali, so kasi la bebudak opis aku ni kan.




Tengokla muka memasing, happy bebenor. Maklumlah dapat cream mahal dan imported plak tu.

Ini namanya rezeki terpijak.

Anyway, thanks Nuffnang.


6 comments :

amirnawawi said...

hahaha. memang rezeki terpijak tu kak. Saya pun dapat gak..hehe

boni kacak said...

wah.tahniah cik lily

Mummy Akmar said...

Tahniah CikLily..Bestnya! Sangat Lucky!

hazman aka species1980 said...

whoaaa... rezeki banyak memang patut dikongsi bersama.....elok untuk kita yang kering kulit sebab dok dalam aircond opis kan

Cik Nurul Siezuka said...

Wah bestnyer, Kak Lily nak satu..hehehe.. :)

SURIA AMANDA said...

bestnyaaaaa...