Tuesday, October 23, 2012

Cadangan Entry Menarik Di www.ciklilyputih.com

Hi Korang,

Ok recap balik untuk peserta giveaway ‘Lori Oreo Comel’ ye..

Bila aku baca je cadangan-cadangan yang korang tulis kat entry korang tuh bukan main dasyat sekali ek.

Tak caya?

Refer kat pie chart yang aku dah buat ni ek. Nak kasi senang korang paham.



Rata-rata mahu aku teruskan entry pasal makan-makan ni sebab diorg suka kat model residen untuk www.ciklilyputih.com ni. Sapa lagi kalau tak bukan Mr Big kan sebab Mr Big ni dengan selambanya akan pose yang mengarut bila bab makan ni. Ramai yang tergelak-gelak bila tengok gambo Mr Big ni.

Travel pun ramai yang suruh aku tulis sebab aku akan citer secara details tentang tempat yang aku pergi tu, macam hotel, room rates, tempat tu cam ne dan memacam lagi lah.

Ermm paling HOT sekali pasal Tips Blogging. Aduiyai aku bab ni memang langsung tak terrer coz tak ilmu langsung pasal blogging ni. Aku ni berblog ikut suka so segala pantang larang pasal blog semua aku langgar. Tapi tak per akan aku usahakan demi pembaca setia blog hijau lestari aku ni hehehehhe

Gadget, Event dan Beauty pun mendapat tempat di hati korang gak ek. Ye aku tau korang memang nak up to date dengan technology masa kini. Orite no problem punye.

Last but no least pasal personal. Rupanya ramai gak yang nak tau lifestyle aku especially pasal family aku ek. Terharu gak dibuatnya heheheheh bukan apa malas nak bukak pekung pasal diri sendiri.

Ok itu je yang sempat aku analisis mengenai kerenah pembaca setia aku ni. Hopefully akan aku usahakan untuk membaikpulih blog aku yang tak berapa HOT ni kan.

So peserta harap bersabarnya. Aku still dalam proses memilih lagi. 5 nama dah ada dalam list but tak sure lagi yang mana dapat 3 biji lori tuh ek.

So tungguuuuu..........

Tak lari gunung di kejar, kalau ada rezeki korang then ada lah ye.




7 comments :

boni kacak said...

wah..lepas ni makin berseri la blog ni dengan pelbagai cerita..hehe

Marya Yusof said...

As salam Cik Lily,

Alamak! Tertinggal keretapi...hiks... Apa2 pun saya suka je nak baca semua cuma kdg2 ni masa tak berapa nak mengizinkan...huhuu... Take care :)

Cik Nurul Siezuka said...

Kalau bab gambar Mr Big memang Nurul suka.. sbb aksi Mr. Big spontan.. :)

mommyNadia said...

Siap ada pie chart tu, cayalah CikLilyPutih =)

Ma'am IEDA said...

hmmm x sabar nak tau siapa lucky reader tu... Tahniah awal2 buat yg berjaya... Gambatehhh !

hazman aka species1980 said...

hurmm....kalau tips blogging maybe ko boleh share aper yang dipelajari masa seminar nuffnang aritu...mungkin ada idea menarik yang boleh dipraktikkan...

sukakartun said...

saya ni buta sket pasal gadget..lepas ni bolehlah datang sini selalu..boleh kan tuan belog..hehe