Wednesday, October 31, 2012

Blogger Dan Internet Tak Dapat Dipisahkan

Hi Korang,

Dalam 2 hari ni hidup tak berapa nak betul sket. 

Banyak sangat event yang kena attend. Bukan paksa ye tapi aku rela. Kan aku lifestyle blogger so haruslah suka ke event ni.


Macam malam ni, now tengah bersiaran LIVE dari Holiday Inn Melaka. Nampak macam berholiday tapi melambak-lambak write up kena buat. Nasib baik internet kat hotel ni super awesome, laju je.

2-3 hari ni entry pendek-pendek je coz tak cukup time nak tulis kan. Mintak maaf ye korang. Kalau aku boleh beli time dah lama aku cari orang jual tau.  

Itulah blogger kan...

Betul tak?






10 comments :

luqman zakaria said...

kalau internet laju...2 3 entry satu ari pon rajin nak update..betul tak?hehehe

Hazmin Hamudin said...

Memang internet tu penting bagi seorang blogger...huhu

M@M@ SH@RIDZ said...

betul kekadang idea ada tapi time tak ada....

salam BW

http://memoriessharidz.blogspot.com

Puan Bardboo said...

best betul kan pergi event sana sini.. =)

CikLily Putih said...

@luqman
x jugak, kalau idea tak de kan ehehhe

CikLily Putih said...

@Hazmin
memang pun

CikLily Putih said...

@mama
eh, kene simpan idea tu tau... penting oo

CikLily Putih said...

@mama
eh, kene simpan idea tu tau... penting oo

hazman aka species1980 said...

beb... mintak la complimentary stay kat sana untuk promosi hotel diorang...ahaksss

Anonymous said...

Discounted outdoor wear along with equipment products are [URL=http://www.northfacedenalijacket.org/#633]north face denali jacket[/URL] your own to enjoy at a North Cope with outlet. Amazing deals on top quality excellent [URL=http://www.northfacedenalijacket.org/#812]north face denali jackets[/URL] , fleece, mitts, tents and other stuff can be found everyday for shoppers to take advantage of.