Thursday, October 25, 2012

Burberry Beauty Workshop, Cantik! Menarik!


Hi Korang,


Lately ni banyak plak media invitation pasal beauty. Mulanya memang aku malas nak pi sebab aku bukannya minat sangat bab-bab make-up ni tapi bila fikir balik alah apa salahnya tambah ilmu kecantikan diri sket so ok lah aku pun ON.


Setahu aku Burberry jenama untuk apparel dan fragrance je tak tau pun ada make-up bagai. So masa introduction dari Marketing Manager Burberry ni baru lah aku tau yang diorg ni baru je setahun jagung menjinakkan diri dalam kosmetik ni so now it time to promote lah their product.



Beauty workshop ni tak ramai pun dalam15-16 orang je yang semuanya aku tak kenal langsung. So haruslah buat networking untuk business kan. Kenal 3-4 orang amoi cino yang HOT gituh.



Kat Burberry workshop ni ktorg di ajar cara make-up yang betul. Cam ne nak sapu foundation kat muka, pilihan eyeshow, cara lukis eyeliner kat mata dengan senang dan memacam lah. Aku paling fail lukis eyeliner tu, dengan ikut teknik yang betul rasa cam mudah plak.


Yang penting kata make-up artis Burberry Adrian tuh, kena confidence bila letak something kat muka. Jangan mengigil ye, itu akulah tu. Aku memang nervous sket bila orang duk peratikan cara aku menconteng muka aku yang lebar cam pinggan ni, sampai Mike (assistant Adrian) tu tolong ajar aku cam ne nak pakai semua menda ni.



Ok now cantik tak? Mestilah cantik. Lepas dah tuntut ilmu ni melaram ni kan.




Jenama Burberry ni memang dah terkenal di merata dunia, now dengan beauty collection ni aku rasa lagilah ramai orang akan pi cari Burberry counter ni.


Yang best tu dapat goodies bag bebarang Burberry. Ada lipstick, liquid foundation, make-up base. Best lah, tak sabo nak cuba nanti.


Anyway thank you Hello Magazine for this special invite. Bertambah sket ilmu pengetahuan aku kan.



7 comments :

Cik Nurul Siezuka said...

Wah.. bertukar terus Akak kita.. cantik.. :)

umyhafiza said...

salam kenal n salam lawatan :).. dah follow..sudilah follow saya juga k. thanx :)

Lelaki Ini said...

huhuh
seronoklah!

Rawlins byRawlins said...

Ala...nak juga!!!

Dunia Wilma said...

Cantik warna lipstick tu ^_^

awek retro said...

best nyer kak make up2...jelusss

boni kacak said...

pergh..pewwittt..hehehe