Thursday, October 18, 2012

Whatchuwant Xpax ‘Pimp My Ride’ Oh Yeah!

Hi Korang,

Alahai bestnya kalau kereta aku di make over macam citer ‘Pimp My Ride’ kat dalam MTV tuh. Seburuk-buruk kereta diorg boleh convert jadi kereta yang super gorjes gituh kan.


Tapi kalau nak join contest ni kenalah bertukar kepada Xpax dulu yang penting ok.


Pakej terbaru Whatchuwant Xpax ini membolehkan korang memilih untuk berbual, sms, melayari internet dengan harga yang berpatutan. Itulah yang di panggil ‘pick a pack’ thing. 



Aku pun sampai pening gak nak pilih yang mana satu ni. So korang pilih satu then dah boleh melayakkan diri korang ke contest ‘Pimp My Ride’ ni tau.


Hadiahnya? Superb dong! Gadget –gadget yang terkini bernilai RM10,000 dan dapat ‘Pimp My Ride’ kereta korang lah. Wow weee

Aku pun nak join jugak lah ‘Pimp My Ride’ contest ni.




Ini kereta aku yang selalu aku usung ke hulu kehilir pi event kan. Memang standard. Aku langsung tak de modified sebab ongkos untuk buat semua tu memang banyak belanja.

Aku cuma maintain enjin, service setiap bulan, tukar tayar bila dah botak. Itu je. Dalam-dalam semua aku biarkan cam tu je sejak bile 7 tahun lepas . Betullah memang mahal nak modified, aku dah tanya kat tokeh kedai Brothers tuh.


Kalau dapat peluang untuk ‘Pimp My Ride’ kereta aku ni. Aku nak:-


  1. Tukar seat baru, kalau boleh kulit punya. Ada lambang Marc Jacob.
  2. Enjin kasi tip top, service baik punya.
  3. Body kasi cat ikut macam kaler blog aku. Kalau boleh buat mural header blog aku ek.
  4. Audio system yang termantap punya. Speaker biar kecil tapi bila bukak satu parking boleh dengar lagu apa aku bukak.
  5. Dah nama blogger, mesti lah aku nak kereta aku ada WiFi, iPAD, smartphone so boleh buat live blogging on the spot kan.






Hah, apa macam? Hebat tak angan-angan aku. Memacam nak buat kan. Hopefully memintak aku menang kan dalam ‘Pimp My Ride’ contest ni.


8 comments :

Sop said...

fuyoo... cam ne nak join nih?

hazman aka species1980 said...

GOOD LUCK yea beb....tapi kalau buat keta tu gambar header blog memang cool laaa

abdul aliim mansor said...

hebat cita cita bro moga berjaya impiannya cita cita saya pulak

Nurul Akmal said...

Good Luck Kak Lily... :)

CikLily Putih said...

@Sop,
baca bloG NuffnanG ade contest pasal nie

CikLily Putih said...

@Hazman
cool kan khakhkahkahakhak

CikLily Putih said...

@abdul alim
Hopefully bro!

CikLily Putih said...

TQ nurul... awak pun join lah sekali