Monday, October 22, 2012

Mestilah Confidence Dengan Veet

Hi Korang,

Cuba cakap dengan aku siapa yang betul betul tak de bulu kat badan dia, meh cakap cepat. Hah, tak de kan.  Kalau ada memanglah penipu sangat, abis bulu mata, bulu hidung tu bukan bulu ke? Hkahkahakha. Gurau je lah.


Memang tak dinafikan orang perempuan pun ada gak bulu-bulu yang badan kan. Tempat tu tak sure plak aku, but for me aku pun ada gak. Kat situ, kat sini dan kat sinun. Malu nak cakap lah. Rahsia wanita.


Rasanya dengan kebanjiran produk Veet di pasaran ni, rasa wanita yang begitu teruja nak mendapatkannya. Sebab produk Veet begitu mudah dan senang untuk digunakan dan tak sakit langsung. Untuk removal cream tu just sapu kat tempat yang sepatutnya, tunggu 3 minit dan tada.. hilang segala bulu tau.



How Veet gives you soft and smooth skin that brings out the confidence in you

Ermm confidence? Memang perlu ada dalam diri kita. Tapi kalau kita tak confidence cam ne kita nak present diri kita. Betul tak? Takkan dengan kaki berbulu korang nak pakai mini skirt kan, haruslah orang rasa geli je nak pandang apatah lagi nak deal something, walaupun muka korang cantik macam Diana Danielle. So aku rasa sedikit sebanyak Veet ini dapat membantu menambahkan lagi rasa keyakinan dalam diri kita ni.

Tengok ni


Tengok baju ni, aku cuma pakai sekali masa company annual dinner tahun lepas. 



Di sebabkan baju ni cam over sangat, aku kena cover dengan shawl officemate aku ni. Now baju ni dah terperuk dalam gobok. Tak berpakai langsung.

Rasa cam nak pakai balik, jom modified sket lah.



Dah siap potong dah, semua buat sendiri tau. Selalu aku suruh je mak aku potong. Pemalas punya anak kan.



Hah, kira ni dah ok kot. Jom cuba pakai, takut tersenget ke, salah potong ke apa kan


Tada... inilah hasilnya. Comey gak di bawa berjalan. Memang renyuk sket ooo sebab tak gosok pun kan baru test ni lepas gunting tadi. Abaikan lemak-lemak yang korang nampak tu ek.


Terus rasa confidence aku dibuatlah. Dapat melaram ke sana sini dengan skirt warna warni. Tak payah lagi beli skirt baru kan.


Anyway itu je cerita aku dengan Veet. Simple je. Dengan adanya Veet hopefully korang pun akan lebih confidence dengan diri korang ye.

Sebelum layan dulu video ni



  
Kan aku dah kata, mudah je dengan Veet ni kita mesti rasa confidence punyalah.

Adios geng...




6 comments :

boni kacak said...

hurm..disebabkan lelaki tak perlu nak mencabut bulu2.. ingat nak try beli untuk cabut bulu hidung la..

Sharidawati Shahrudin said...

good luck cik lily !

eh boleh la sha nak tempah baju kurung ngan cik lily lps ni..hehehehehhehehe

Cik Nurul Siezuka said...

Cantiknya akak.. memang kreatif...

- zuriey - said...

amboi3..comelnya

hazman aka species1980 said...

whoaaa...model PB dah jadi jurucakap Veet pulak yea... GOOD LUCK yea

Dunia Wilma said...

Kreatif la CikLilyPutih nie...
Dari dress ke skirt...
Memang kreatif ^_^
P/S: Wilma tak pernah lagi guna Veet nie...Tengok cousin pakai...Mesti teriak kesakitan...Takut terus nak guna :-)