Thursday, October 18, 2012

Celcom Offer Samsung Galaxy Note II Hanya Serendah Dari RM1,498


Hi Korang,


This is 24 hours sponsored post. Please scroll down for new entry.


Kan aku dah cakap dalam entry 2 hari lepas mengenai Samsung Note II ini akan keluar 19hb Oktober hari Jumaat ni, so haruslah Celcom take part also untuk memperkenalkan gadget terbaru keluaran Samsung ni kepada para pelanggannya.



Gadget yang membentuk minda yang lebih kreatif kenalah menggunakan the best network untuk saling melengkapi, betul tak?

So apa lagi jom ke Celcom Launching untuk menikmati tawaran yang hebat


Tarikh : 19hb Oktober 2012


Tempat:
·        Blue Cube @Publika Shopping Gallery, Kuala Lumpur
·        Blue Cube @Pavilion Kuala Lumpur
·        Celcom outlet @Taman Molek, Johor Bahru
·        Celcom outlet @Bangunan KWSP, Penang


Masa:
·        10am -10pm (Blue Cube)
·        9am – 5pm (Celcom outlet)



Tawaran:

·        PERCUMA Flip Casing worth RM149 for the 1st 100 customers

·        Cabutan Bertuah :

-        to win a Samsung S III
-        JLo Concert Tickets
-        Siti Norhaliza concert tickets

·        FREE KFC Vouchers worth RM40

·        FREE 6-month MUSICUBE subscription


Kenape pilih Celcom ek?

Ianya merupakan salah satu network coverage yang terluas di Malaysia. Di dalam, di luar dan juga semasa bergerak pun boleh. Celcom juga memberikan kualiti network yang terbaik dan juga stabil seperti mesej, voice call, video calling, melayari internet, email dan memacam lagi lah.


Jomlah dapatkan Samsung GALAXYNote II serendah dari RM1, 498, hanya dengan Celcom First Plans Pakej:


Monthly Commitment
RM78
RM98
RM118
RM138
RM188
RM208
Voice Plan
Celcom First Prime 40
Celcom First  Premier 80
Celcom First  Elite 150
Mobile Internet
RM38
RM58
RM38
RM58
RM38
RM58
Data FUP
1 GB
3 GB
1 GB
3 GB
1 GB
3 GB
FREE Data
50 MB
100 MB
200 MB
Advance Payment
RM250
RM300
RM450
Amount rebated from 1st Bill onwards pending on usage
Device Price (12-month contract)
RM1,898
RM1,818
RM1,698
Device Price (18-month contract)
RM1838
RM1,688
RM1,498


Kan aku dah citer pasal smartphone Samsung Galaxy Note II dalam entry hari tuh. Tak per meh aku recap balik ek:



SamsungGalaxy Note II merupakan satu gadget yang begitu kreatif yang memberi inspirasi kepada kehidupan kita.


·        Running on the latest Android 4.1 (Jelly Bean) and 1.6 GHz quad-core processor, you can experience speed and performance like never before.

·        The wide 5.55” HD Super AMOLED display makes sketching, taking notes, browsing and gaming so much better.

·        With an 8MP camera, you won’t need any other.

·        Of course, it comes with the S Pen Stylus to give you the freedom of expression.

·        You can keep up to 64GB via microSD worth of pictures, songs, movies, apps and more.




Ok lah tu kan, best sangat dah rasanya. Untuk lebih details dan info mengenai Celcom plans dan pakej yang di sediakan lawati www.celcom.com.my


6 comments :

Dunia Wilma said...

Tunggu promotion kat Sabah :-)
If ada rezeki...Wilma nak satu ^_^

CikLily Putih said...

yes wilma...
cominG to sabaH nanti ye...

Aimi Syahirah said...

Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

hazman aka species1980 said...

confirm ramai yang pergi beratur lagi time jumaat nie...

CikLily Putih said...

@wilma
ala mesti ada punya nanti

CikLily Putih said...

@aimi
alah kita tak cantik mana boleh jadi model